bruidsjurk valkuilen

Van de bruid die 3 bruidsjurken heeft tot de bruid die haar foto via haar telefoon naar haar verloofde stuurt. Lees deze trouwjurk fouten zodat jij niet dezelfde fouten maakt!

Schoonzus

Stel je voor dat je schoonzus niet bij je passessie aanwezig kan zijn. Je stuurt haar de foto van je bruidsjurk via je telefoon. Wie staat er bovenaan bij de meest recente contactpersonen… juist! Je verloofde. Oeps… het is moeilijk om iets geheim te houden!

Te hoge verwachtingen

De grootste fout: te hoge verwachtingen. Verwacht niet dat je passessie exact zo verloopt als de 22 minuten durende aflevering van “Say yes to the dress”. Compleet met huilende vriendinnen en “Oooh mijn god” kreten.

Online kopen

Om geld te sparen kan je de bruidsjurk online kopen. Dit kan een grote fout zijn. Je denkt dat je een prachtige jurk bestelt… even later komt er een mega jurk binnen. De kosten komen zelfs nog hoger uit doordat de jurk nog op maat moet worden gemaakt.

Houdt je aan je budget

Niet iedereen heeft een even groot budget voor de bruidsjurk. Pas alleen jurken aan die binnen je budget vallen. Stel je voor dat je net die ene Vera Wang jurk past en dat het dé jurk is! Dan heb je een probleem. Wordt niet verliefd op een jurk die niet binnen je budget valt!

Shop niet te lang

Je hebt drie bruidsjurken, maar er is er maar één die je kan dragen op de grote dag. Ga niet twee jaar lang bruidsjurken shoppen en koop geen jurk voordat je zeker weet dat je gaat trouwen.

Een badjas vergeten voor de passessie

Een badjas maakt het makkelijker om tijdens de passessie tijd met je vrienden en familie door te brengen. Na elke jurk moet er een nieuwe jurk worden gehaald, dit kan enige tijd in beslag nemen. Door het dragen van een badjas is het niet nodig om je staand in je ondergoed te verstoppen in het pashokje!

Spray-Tanning

Ga geen jurken passen na een spray tan behandeling. Na de behandeling heb je een prachtig bruin kleurtje. Helaas verdwijnt dit als sneeuw voor de zon als je meteen erna een bruidsjurk gaat passen. Dit omdat de overtollige crème de eerste paar uur kan afgeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here