diy bruiloft

In onze special over de Do It Yourself(DIY) bruiloft kan je precies lezen wat DIY inhoud en je kan er de leukste ideeën opdoen. Door veel zelf te maken geef je een persoonlijke touch aan jullie huwelijk. Juist op decoratie gebied is het leuk om om een persoonlijke touch toe te voegen. Lees hier de leukste decoratie ideeën!

Theeblikken als decoratie

Zoek naar theeblikken in een antiek- of kringloop winkel om een aparte look voor jouw bruiloft te vinden. Geef jezelf de tijd om de theeblikken te vinden; de bruid waarvan dit idee afkomstig is, deed er jaren over om haar verzameling op te bouwen.

Je kunt zelfs naar theeblikken in een speciaal thema zoeken, bijvoorbeeld Engelse theeblikken of theeblikken in het vakantie thema. Plaats de theeblikken op tafels op verschillende plekken in de ruimte en vul ze met water. Zet er vervolgens bloemen in die bij jouw bruiloft passen.

Fotodecoratie

Verzamel glazen potjes (je kan ze kopen, of spoel bijvoorbeeld potjes waar groenten in hebben gezeten uit). Laat foto’s afdrukken, knip ze op maat, stop ze in het potje en klaar! Voor het extra vintage gevoel verzamel je foto’s van vroeger bij vrienden en familie!

DIY tafelkaartjes

Deze Do It Yourself tafelkaartjes zijn simpel maar wel erg leuk. Je knipt kleine hartjes uit verschillende kleuren papier(in je eigen thema of lievelingskleur!). Je knipt het hartje vervolgens tot iets verder dan de helft in. Daarna schrijf je met een leuke gekleurde pen de naam van de persoon erop. Je vouwt de 2 uiteinden van de hartjes over elkaar, plakt ze vast en knipt de overblijvende randjes eraf. En voíla! Je persoonlijke tafelkaartjes zijn klaar.

Voor meer DIY ideeën lees je onze special over de DIY bruiloft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here