limousine trouwvervoer

Het ritje van je leven moet perfect worden. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over het trouwvervoer. Heeft jullie bruiloft een thema zoals vintage, dan past een oldtimer perfect bij het thema. Is er geen specifiek thema, dan is een limousine altijd een stijlvolle trouwauto met veel voordelen.

Een stijlvolle limousine

Hebben jullie altijd al eens in een limousine willen rijden? Huur dan een limo voor je bruiloft. Een limousine heeft vele voordelen als trouwvervoer. De grote bruidsjurk past perfect in een limousine, want je wilt immers niet dat de jurk gekreukt uit die schattige Fiat 500 komt. Wil je de bruidskinderen ook mee in de auto nemen? Ook dat is bij een limousine geen probleem.

Is het een redelijk lange rit? Spreek dan met het verhuurbedrijf af of er hapjes en drankjes klaar kunnen staan in de limousine, om het ritje helemaal af te maken. Tenslotte is een limousine altijd stijlvol. Een snelle cabrio is leuk, maar wanneer het regent is vaak het hele effect van de cabrio weg. Een limousine blijft bij ieder type weer zijn klasse behouden.

Zelf rijden of laten rijden?

Veel mannen willen zelf in de trouwauto rijden. Echter is zelf achter het stuur kruipen, terwijl de zenuwen door je lijf gieren tijdens het ritje naar het gemeentehuis, niet altijd aan te raden. Je wilt niet dat je de auto af laat slaan als je de parkeerplaats bij het gemeentehuis op rijdt of dat je de handrem vergeet. Geniet daarom optimaal van het ritje door niet zelf te rijden. Met een limousine is het vanzelfsprekend dat een chauffeur van het verhuurbedrijf rijdt, waardoor het voor een man niet erg is om achterin samen met zijn bruid te genieten.

Proefritje maken

Vraag altijd om een proefrit. Hierdoor heb je de trouwauto in ieder geval even van binnen kunnen bekijken voordat je er op de spannende dag in je grote bruidsjurk echt binnenstapt. Maak ook altijd even kennis met de chauffeur, zodat deze persoon ook geen vreemde meer voor je is. Alles om de grote dag goed voor te bereiden! Spreek tevens met de chauffeur af hoe hij gekleed gaat; casual of in pak? Meestal is het vanzelfsprekend dat de chauffeur een pak aan heeft, maar vraag dit voor de zekerheid altijd nog even na.

Bloemen, blikken en linten

Vind je een standaard trouwauto of limousine te gewoontjes? Maak hem dan helemaal eigen! Vraag aan de verhuurder wat de mogelijkheden zijn om de trouwauto te versieren. Welk boeket komt er op te liggen of wil je meerdere bloemen of boeketten op de auto? Met linten kun je de trouwauto of trouwlimousine nog verder aankleden. En hebben jullie aan de blikken gedacht? Een oude traditie, die ook nu nog steeds heel leuk is en waar altijd om gelachen wordt. Met bloemen, blikken en linten kun je het dus helemaal aankleden zoals jullie dat willen.

Denk ook aan de daggasten

Jullie hebben de trouwauto of trouwlimousine geregeld en alle afspraken zijn gemaakt. Sta dan tenslotte nog even stil bij de daggasten. Wil je dat de hele trouwdag goed geregeld is? Regel dan ook het vervoer voor de daggasten. Zo hoeven zij niet van de kerk naar het gemeentehuis en naar de feestlocatie te rijden en kunnen zij de hele dag door drankjes nuttigen. Je voorkomt zo ook dat er ergens te weinig parkeerplekken zijn, dat gasten later komen dan anderen en dat gasten de weg niet precies weten. Een trouwbus is bijvoorbeeld erg leuk om daggasten in te vervoeren. Ook deze kun je helemaal zelf aankleden met linten en bloemen. Zo hoeven de daggasten in ieder geval nergens meer op te letten en heb je iedereen op de gewenste tijdstippen bij elkaar. Een goede basis voor een onvergetelijke dag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here