bruidsaccessoires

Het zijn de kleine details die je trouwlook perfect maken. Hier lees je een aantal tips waardoor je er zeker van bent dat je de juiste accessoires hebt gekozen!

Lingerie

Mooie en goed zittende bruidslingerie is essentieel voor een geslaagde huwelijksoutfit. Niet alleen om manlief te verrassen tijdens de huwelijksnacht, maar ook om de jurk optimaal uit te laten komen. Bruidslingerie zorgt ervoor dat de jurk, die op de ‘ideale’ maten is ontworpen is, volledig tot haar recht komt. Kies daarom je bruidslingerie met net zoveel zorg als je bruidsjurk.

Als je de lingerie niet in de bruidsmodezaak koopt moet je rekening houden met de voorwaarden voor het ruilen. Je wilt de lingerie natuurlijk wel onder de jurk passen. Neem een paar setjes mee en kijk welke het beste onder de bruidsjurk past.

Kijk goed naar jezelf

Pas je bruidsjurk, lingerie, sieraden en schoenen nog een keer aan, zodat je er zeker van bent dat je de goede keuze hebt gemaakt. Zie je de lijnen van je panty door de jurk heen, zit de lingerie zo strak dat het aftekent of schijnt je jurk zo door dat je de lingerie net zo goed over de jurk had kunnen dragen? Als een van bovenstaande problemen herkent, dan is het goed om alle opties nog eens na te gaan en een goed alternatief te kiezen.

Panty

Kies de panty die bij je huidskleur past. Vraag altijd advies in de winkel als het niet zeker weet. Je zult net zien dat je ’s morgens tijdens de huwelijksdag je panty aantrekt en er een ladder in komt. Koop daarom altijd een extra paar panty’s en zorg voor een goede EHBH kit.

Achterkant

Vergeet niet om ook naar de achterkant van je look te kijken. Als de achterkant van je jurk belangrijk is, kies dan voor een kleine sluier of zelfs geen sluier. Zo vestig je extra aandacht op de achterkant.

Materiaal

Ben je bewust van het effect dat de panty en de lingerie kunnen hebben op je benen. Als je veel moet lopen kan het materiaal langs je benen gaan schuren. Dit is niet prettig op je huwelijksdag! Doe van tevoren een testloopje. Ren een stukje en voel of alles op zijn plek blijft zitten.

Je trouwdag is natuurlijk de mooiste dag van je leven. Maar tijdens deze dag kan je beter voorbereid zijn op alle ongemakken die je accessoires met zich mee kunnen brengen. Panty’s die scheuren of ondergoed dat niet lekker zit. Maak van tevoren een goede EHBH kit zodat je op alles bent voorbereid!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here