trouwen roze

Het oorspronkelijke huwelijksbedankje bestond uit vijf in tule verpakte bruidssuikers. Dit was geen willekeurig aantal, deze 5 bruidssuikers symboliseerde liefde, geluk, voorspoed, trouw en vruchtbaarheid. Tegenwoordig zijn allerlei verschillende huwelijksbedankjes geoorloofd, je kan zelfs shoppen op kleur!

Steeds meer bruiloften houden zich aan een thema. Het thema kan bijvoorbeeld een kleur zijn. Juist dan is het handig kan je de decoratie en huwelijksbedankjes op kleur kan uitkiezen. Hiervoor hoef je niet dagen lang winkels af te struinen maar je bestelt het gewoon op internet. Bij The Knot kun je alle huwelijksbedankjes op kleur en stijl laten sorteren. Zo zien jullie alleen de huwelijksbedankjes en decoratie die binnen jullie thema vallen. Gaan jullie voor een blauwe bruiloft dan krijg je bijvoorbeeld de volgende items te zien:

Gaan jullie voor een romantisch huwelijk dan krijg je alleen maar decoratiemogelijkheden en bedankjes te zien die een romantische uitstraling hebben:

Deze manier van winkelen voor je bruiloft kan een hele hoop tijd besparen. Je ziet in één oogopslag wat er in jullie thema te koop is. De tijd die je bespaart kan je weer aan andere onderdelen van het huwelijk besteden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here