pre wedding fotoshoot

Voor de meeste van ons is de huwelijksdag een van de belangrijkste dagen uit ons leven. Alle vrienden en familie zijn aanwezig en iedereen ziet er prachtig uit! Het huwelijk is de laatste stop voordat je een huis koopt, kinderen krijgt of voordat je echt definitief je plekje gevonden hebt. Het huwelijk is een van de mijlpalen in je leven, haal er alles uit wat erin zit, doe een pre-wedding fotoshoot!

Foto’s zijn te vergelijken met een goed glas wijn, hoe ouder hoe beter. De speciale momenten die zijn vastgelegd, ga je meer waarderen door de jaren heen. Denk maar eens aan je kinderfoto’s!

Dus, waar blijven de verlovingsfoto’s?!

Het is niet moeilijk om je voor te stellen hoe de trend van de verlovingsfoto’s is begonnen. Aanstaande bruidsparen houden ervan om foto’s te gebruiken voor de huwelijkskaart en de aankleding van het huwelijk. Sommige huwelijksfotografen bieden deze service sinds kort aan.

Tip: Zoek een leuke locatie voor de pre-wedding fotoshoot. Foto’s op locatie zijn specialer dan foto’s in een studio.

Het maken van verlovingsfoto’s biedt niet alleen voordelen voor het aanstaande bruidspaar. De fotograaf leren jullie alvast kennen. Je krijgt prachtige verlovingsfoto’s die je overal voor mag gebruiken, maar nog veel belangrijker: jullie hebben alvast geoefend voor de huwelijksdag! Op het inspiratiebord hieronder kan je zien hoe prachtig de verlovingsfoto’s kunnen worden. Jullie gasten zullen versteld staan als ze de uitnodiging zien!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here