inpakken koffer

Je hebt van die mensen die gewoon een natuurtalent zijn in inpakken. Niet-natuurtalenten opgelet! De volgende tips zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk spullen mee op huwelijksreis kunt nemen!

1. Stel een week van tevoren een inpaklijst op. Door hier vroeg mee te starten kan je nog items toevoegen en schrappen.

2. Vermijd kleding die snel kreukt, kies schoenen die voor meerdere gelegenheden geschikt zijn en maak een afweging tussen lichte en donkere kleding. Lichte kleding toont zweetvlekken maar is koeler dan donkere kleding.

3. Kreukels kunnen worden voorkomen door kleding op te rollen of op te vouwen in vloeipapier.

4. Stop je sokken en ondergoed in je schoenen en tasjes. Het bespaart ruimte en zorgt ervoor dat je schoenen goed in vorm blijven.

5. Pak spullen in die multifunctioneel zijn. Neem bijvoorbeeld een föhn straightner mee. Dit is zowel een föhn als stijltang ineen!

6. Deel toiletspullen zoals tandenpasta, shampoo enz.

7. Leg de zwaarste pullen onderop en de lichtste spullen bovenop. Dit voorkomt dat er spullen kapot gaan.

8. Als je koffer uiteindelijk helemaal vol zit dan is er nog maar 1 manier om meer ruimte te creëren. Doe de koffer dicht, zet hem rechtop en rijd er een stukje mee. De spullen zakken naar beneden en er ontstaat nieuwe ruimte!

Mocht je na deze tips een overvolle koffer hebben, houd altijd in je achterhoofd… te veel bagage leidt tot hoge kosten op het vliegveld!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here