oorbellen bruid

Oorbellen zijn van die accessoires die je bruidslook helemaal afmaken. Ze geven de finishing touch voor je bruidsoutfit.

Veel bruiden kiezen voor simpele kleine oorbellen in de vorm van een pareltje of een klein hangertje. Deze kleine oorbellen passen prachtig bij een klassieke look. Een voorbeeld hiervan zie je in de onderstaande foto’s, gemaakt door Dani + Chris Barber Wedding photography.

Wil je iets anders dan deze ‘simpele’ oorbellen? Dan zijn grotere en kleurrijke oorbellen perfect! Kleurrijke oorbellen kan je aanpassen aan het thema, aan je kapsel of aan je schoenen. Er zijn eindeloze mogelijkheden om hierin te vari─Śren. De bruid hieronder heeft de oorbellen aangepast aan de kleur van haar ogen, dit levert prachtige foto’s op! Deze foto’s zijn gemaakt door Filip Welna Photography.

Kleurrijke oorbellen verrijken je bruidslook en je kunt zelf de kleur en het materiaal kiezen. Ga je voor oorbellen met kraaltjes, veertjes of steentjes, het kan allemaal zolang je het maar op een ander item afstemt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here