fotoaccessoires feest

Wil je eens een keer iets anders dan een gastenboek, maar toch nog altijd kunnen herinneren wie er allemaal op jullie huwelijksfeest of receptie waren? Dan zijn er nog genoeg leuke en creatieve ideeën waardoor je de gasten die op je bruiloft waren altijd kan blijven herinneren.

Door foto’s te maken van alle gasten behoud je een goed beeld van hoe iedereen er op jullie huwelijksdag uitzag en wie er allemaal aanwezig waren.

Aanpassen aan thema

De fotoaccessoires kunnen worden aangepast aan het thema van het huwelijk. Is het thema van jullie bruiloft vintage, dan kan je verschillende vintage accessoires kiezen waarmee de gasten op de foto gaan. Hebben jullie bijvoorbeeld voor een huwelijks met als thema: het strand gekozen, dan kunnen strandstoelen, zand, schepjes en emmertjes, een opblaaskrokodil en schelpen als decor dienen.

Accessoires

Er zijn verschillende accessoires die het maken van foto’s tot een beleving kunnen maken. Zo kennen we tegenwoordig ook de accessoires die meestal bij het maken van foto’s in een fotohokje worden gebruikt. Natuurlijk kan je deze accessoires ook zonder fotohokje perfect gebruiken. Zet een aantal camera’s op een standaard in een bepaalde hoek of bij binnenkomst tijdens het feest of de receptie. Leg de accessoires klaar en let the magic happen! Deze accessoires zorgen zeker voor onvergetelijke foto’s en een onvergetelijke avond waar nog lang over nagepraat zal worden!

Een andere locatie?

Wil je nog net even een stapje verder gaan en echt unieke foto’s? Dan kun je ook kiezen voor de Fotobox. In dit fotohokje hangt een groen of een blauw scherm. Hier gaan jullie voor staan en dan wordt de achtergrond vervangen door bijvoorbeeld een foto van het strand. Met leuke strand-accessoires maken jullie het helemaal af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here