goedkope huwelijksreis

Door de drukte van tegenwoordig en de economische crisis is het niet altijd meer mogelijk om een grote huwelijksreis te maken. Dan moeten de Malediven maar wachten. Dit wil niet zeggen dat er geen andere manieren zijn om het kersverse huwelijk te vieren!

Als de lente begint dan begint ook het huwelijksseizoen. Het is geweldig om lekker onder een palmboom op een prachtig wit strand te liggen, een cruise te maken of een oude stad in de wereld te bezoeken. Dit is ook waarom we het zo vervelend vinden dat de huidige economie het voor veel mensen onmogelijk maakt om zo’n geweldige reis te maken.

De nieuwe trend bestaat uit korte, goedkopere en minder verre huwelijksreizen. Dit is een goede manier om toch lekker weg te gaan maar niet al te veel geld kwijt te zijn. Ondertussen spaar je gewoon door voor de echte grote reis. Hier volgen 3 ideeën voor je eigen minihuwelijksreis. Onthoud: China/de Malediven/Hawaï bestaan over een paar jaar nog steeds!

1. Scoor een goede hotel deal

Je hoeft Nederland niet te verlaten om je echt even “op vakantie” te voelen. Bied op een hotelkamer op bijvoorbeeld hotelkamerveiling.nl en ga goedkoop een paar nachten weg! Zodra je in een hotel bent hoef je niks meer te doen, geen was die op je wacht, geen boodschappen en je hoeft niet te poetsen! Sommige hotels bieden zelfs speciale pakketten aan, slapen in een enorm zacht bed, roomservice en een fles champagne bij aankomst.

2. Toch naar het buitenland

Heb je je zinnen gezet op het buitenland, boek dan een super goedkoop lang weekend weg. Het is goedkoper om je vlucht en hotel samen te boeken, doe dit dan ook. Boek bijvoorbeeld een lang weekend Barcelona, Wenen of Istanbul.

3. Ontdek waar je woont

Als je budget het niet toelaat om een hotel te boeken, blijf dan thuis en maak leuke uitstapjes. Heel veel mensen weten niet wat hun eigen omgeving te bieden heeft. Zoek op internet en je zult ontzettend leuke uitstapjes vinden die jij en je vriend nog nooit hebben gedaan. Bezoek bijvoorbeeld museums die jullie nog nooit hebben gezien of ga uiteten in een nieuw restaurant. Door nieuwe activiteiten te ondernemen hebben jullie veel plezier en heb je eigenlijk dezelfde vakantie als dat je ver weg gaat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here