geld lenen bruiloft

Als je gaat trouwen dan komt daar heel wat bij kijken. Natuurlijk wil je iets bijzonders maken van de mooiste dag van je leven. Maar daar hangt dan uiteraard ook een prijskaartje aan. Een mooie bruiloft kost al snel een paar duizend euro. Er zijn kosten waar je niet onderuit komt, zoals de rekening van het stadhuis. Als je gratis wilt trouwen dan kan dat in veel gemeenten, maar dan wordt het huwelijk gesloten op een maandagochtend en sta je met een kwartier weer buiten. Dat is meestal niet wat je wilt als je elkaar het jawoord geeft. Hoe zorg je ervoor dat je een mooie en onvergetelijke huwelijksdag hebt?

Geld lenen voor je trouwerij

Als je geen spaargeld hebt dan kun je geld lenen overwegen. Veel mensen vinden het vervelend om hun familie of vrienden om een lening te vragen en eigenlijk is dit ook verre van ideaal. Als je geld leent van een dierbare dan kan dit al snel tot irritaties leiden. Als het nodig is dat je geld leent om je trouwerij te betalen dan is het echt beter om hiervoor in zee te gaan met een professionele geldverstrekker. Deze zal je strikt aan je aflossingsverplichting houden, een goede stok achter de deur om de aflossingen tijdig en stipt te voldoen.

Als je wilt lenen voor je trouwerij, vergelijk dan verschillende lening verstrekkers

Als je overweegt om bij een bank of andere geldverstrekker geld te lenen voor je trouwerij, dan is het belangrijk om goed te vergelijken. Een lening vergelijken kun je prima online doen. Let daarbij op het rentepercentage en de periode die je hebt om de lening af te lossen. Hoe korter de periode hoe hoger de maandelijkse aflossing. Kijk ook goed of er extra kosten in rekening worden gebracht bij het aangaan van de lening. Deze moeten duidelijk worden vermeld door de geldverstrekker zodat je weet waar je aan toe bent.

Uitstellen of lenen voor je trouwerij?

Als je wilt gaan trouwen en je hebt niet voldoende geld voor een mooi trouwfeest dan kun je twee dingen doen. Je kunt proberen een lening te krijgen om het huwelijksfeest te financieren. Als je liever geen geld leent voor je trouwerij dan zit er niets anders op dan het huwelijk uit te stellen of te kiezen voor een sobere plechtigheid. Als je voor dat laatste kiest dan kun je natuurlijk altijd op een later moment, als je het geld er wel voor hebt, alsnog een mooi feest geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here