lokale olijfolie

Je hebt het al helemaal in gedachten, jouw bruiloft wordt de mooiste bruiloft ooit! Lekker met je voeten in het zand op een tropische bestemming of lekker ontspannen in het prachtige Italië. Bij een huwelijk in het buitenland moet je aan van alles denken. In dit artikel zie je 5 huwelijksbedankjes die prefect passen bij je bruiloft in het buitenland.

Bagage labels

Herinner je gasten elke keer als ze op reis gaan aan jullie bruiloft. Personaliseer de kofferlabels in de kleuren en stijl van jullie bruiloft.

Lokale delicatessen

Olijfolie in Italië, wijn in Frankrijk en Macademia noten in Hawaļ. Onderzoek de mogelijkheden die het land biedt.

Een CD van een lokale muzikant

Kies een CD van een icoon of van een minder bekende band die je net hebt ontdekt en schrijf een persoonlijk boodschap aan de binnenkant van het hoesje.

Lokale kaarten

Koop een aantal kaarten op je huwelijksbestemming en geef deze als bedankje aan de gasten zodat ze deze naar huis kunnen sturen om te vertellen hoe geweldig jullie bruiloft wel niet was!

Canvastas

Een canvastas is perfect te gebruiken als strandtas of als tas voor je handbagage in het vliegtuig. Laat de datum en de naam van de bestemming van je bruiloft op de tas drukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here