snoepmachine

Geen groot budget, maar je wil wel iets leuks aan je gasten meegeven? Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Met een beetje creativiteit kom je een heel eind!

Ga eens kijken bij winkels als Action, Hema, Xenos of een groothandel als Makro of Sligro. Dit soort winkels hebben vaak leuke bedankjes voor weinig geld. Je kunt natuurlijk ook op internet zoeken.

Ook altijd goed: de snoepwinkel. Gekleurd of hartvormig snoep ziet er feestelijk uit en is goedkoop. Een leuk zakje of een stukje tule en lintje met kaartje erom en klaar is kees!

De wijze waarop het bedankje verpakt is doet veel. Vaak kun je met een leuk doosje of (organza of tule) zakje en met lintjes, veertjes, kraaltjes, rozenblaadjes, kaartjes etc. een hoop doen.

Ook de manier waarop je de bedankjes presenteert kan veel doen, maak bijvoorbeeld een leuke feestelijke mand of kleed een tafel leuk aan met strikken of een tafelloper waarop je de bedankjes naast elkaar uitstalt. Wanneer alle bedankjes in dezelfde stijl zijn, is dit gegarandeerd een mooi gezicht!

En ben je zelf niet creatief? Kijk dan eens kritisch in je eigen omgeving of je niemand kent die je deze taak kunt toevertrouwen.

Ter inspiratie: voorbeelden van allerlei soorten bedankjes

Tip: Klein budget? Geef één bedankje per koppel of per gezin in plaats van per persoon. Dit scheelt aanzienlijk in het aantal en dus in de kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here