trouwjurk wit met bruidsmeisje

Onderzoek geeft aan dat 52% van de bruiden in roomwit wil trouwen. Maar die kleur staat lang niet iedereen goed. Ook wit, een kleur die bij 20% van de bruiden wordt aangegeven als favoriet, staat niet iedereen. Een goed kleuradvies van een professionele kleuren consulent is daarom erg belangrijk.

Natuurlijk kan de bruidsmodezaak je altijd adviseren, maar je zou ook eens een afspraak met een kleurconsulent kunnen maken. De kleurconsulent gaat op zoek naar kleuren die in harmonie zijn met jouw natuurlijke uitstraling. Je eigen kleur haar, ogen en huid zijn hierbij bepalend voor de kleuranalyse.

Het kleurenadvies omvat zowel advies voor je kleding als voor je make-up. Het make-upadvies kan in een later stadium weer van pas komen wanneer je de visagist voor je bruidsmake-up bespreekt. Je zult zien dat goede kleuren je natuurlijke uitstraling onderstrepen en versterken.

Het tegenovergestelde zul je ook zien: verkeerde kleuren maken hard en vermoeid en kunnen je ouder doen lijken. Globaal gezien worden er vier kleurtypen onderscheiden: lente-, zomer-, herfst- en wintertypes.

Meestal krijg je na de kleuranalyse een kleurenwaaier mee naar huis. Hier heb je nog een leven lang wat aan. De meeste kleurconsulenten kunnen je overigens ook adviseren op het gebied van kledingstijl mocht je hier behoefte aan hebben.

Tip: Ga als aanstaand bruidspaar samen naar de kleurconsulent, je aanstaande kan namelijk ook best wat advies gebruiken. Het kleuradvies zal jullie helpen in het uitzoeken van bruidskleding die perfect bij jullie past. Maak er gewoon een gezellig dagje uit van!

Tip: Verschillende kleurconsulenten bieden ook kleurenworkshops aan. Een erg leuk en origineel idee voor bijvoorbeeld een vriendinnen of zussendag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here