bruidskinderen

De kleding voor de bruidskinderen wil je natuurlijk ook met zorg uitkiezen. Waar let je op? Dat lees je in dit artikel.

Een aantal maanden van tevoren kun je de kleding voor de bruidskinderen uit gaan zoeken en bestellen. De kleding van de bruidskindjes is vaak afgestemd op de kleding van het bruidspaar.

Een aantal bruidshuizen heeft (bijpassende) collecties voor kinderen. Ook bestaan er specialistische zaken voor bruidskinderkleding en heb je kleermakers die bijpassende kinderkleding maken. Het is gebruikelijk dat het bruidspaar de kleding voor de bruidskinderen betaalt.

Tip: Neem een stukje stof en een foto van de trouwjurk mee wanneer je kinderkleding uit gaat zoeken, zo weet je precies of de kleding bij elkaar past.

Kinderproof

Voor welk type kleding jullie ook kiezen, het allerbelangrijkste is dat de bruidskinderkleding lekker zit en dat de kinderen zich er vrij in kunnen bewegen. Daarnaast is het ook van belang dat het kind zich er zelf ‘goed’ in voelt, zodat het zich gelukkig en vrolijk voelt op de dag, wat uiteraard de sfeer alleen maar ten goede zal komen.

Laat de kinderen de bruidskleding daarom van tevoren wel passen. Kinderen vinden het sowieso fijn als ze het gevoel hebben dat ze inspraak hebben.

Accessoires

Door het gebruik van bruidsaccessoires kun je de kinderoutfits nog feestelijker maken. Denk hierbij aan een tiara of roosjes in de haren voor de bruidsmeisjes of bretels voor de bruidsjonkers.

Kinderen vinden het fantastisch als ze iets kunnen vasthouden om mee te spelen. Hoedjes, een pop in dezelfde kleertjes als het kind of een klein tasje waarin leuke speeltjes gestopt worden, zijn leuke accessoires voor de bruidskinderen en ze beleven hier ook nog eens veel plezier aan.

Lees voor meer over bruidskinderen ook de special kinderen op de bruiloft.

Ter inspiratie: foto’s van mooie kinderbruidskleding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here