romantisch liedje

Hebben jullie een eigen liedje? De meeste bruidsparen hebben wel nummers waar ze speciale (romantische) herinneringen aan hebben en dat is natuurlijk ideaal voor de openingsdans. Het maakt de openingsdans romantisch, betekenisvol en persoonlijk.

Denk daarom eens goed na over welk nummer speciaal is voor jullie of welk nummer bij jullie past of zelfs van toepassing is op jullie. Probeer verder te kijken dan de standaard ‘weddingsongs’ die iedere DJ al grijsgedraaid heeft de afgelopen 25 jaar, die kennen we nu wel. Voor de slotdans wordt overigens vaak hetzelfde nummer gebruikt als de openingsdans. Eén persoonlijk nummer is dus in principe genoeg.

Lees hierover ook (Live) muziek voor de kerk en de trouwlocatie op de pagina muziek en entertainment.

Tip: Moeite met het uitzoeken van het openingsnummer? Kijk eens welke nummers er tijdens jullie eerste ontmoeting in de hitparade stonden, vaak komen daarmee de leuke herinneringen weer naar boven!

Tip: Zorg voor de zekerheid dat je jullie nummer ook op CD bij je hebt. Er kan namelijk altijd wat misgaan bij de band of DJ.

Tip: De nummers die jullie uitgekozen hebben voor jullie huwelijksceremonie zijn meestal ook erg geschikt voor de openingsdans.

Tip: Hebben jullie een dansleraar? Vraag hem of haar dan welke dans goed bij jullie nummer past.

Tip: Zorg dat je comfortabele dansschoenen draagt, zelfs als dat betekent dat je even van schoenen moet wisselen voor de openingsdans. Dat danst een stuk beter!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here