vrouw trouwen geurtje

Je hebt maandenlang gewerkt aan de planning van die ene dag – je trouwerij. Alles is tot in de puntjes geregeld, van de tafelindeling tot aan de bloemen. Maar heb je ook nagedacht over de perfecte combinatie van accessoires voor je eigen outfit? Door de juiste kleuren en stijlen met elkaar te combineren, kun je je pak of trouwjurk naar een hoger niveau tillen.

De trouwjurk zelf

Een trouwjurk op zich is al genoeg reden om velen versteld te doen staan. Met zoveel variatie in vorm, lengte en versieringen vind je altijd wel een trouwjurk die bij je past. Hetzelfde geldt voor een trouwpak. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, stropdassen en met de perfecte schoenen erbij kun je echt schitteren. Toch zijn het de kleine details die je outfit helemaal compleet maken, zoals een klein tasje, horloge of heerlijk parfum.

Sluier

Een sluier is niet alleen een accessoire, maar kan je trouwjurk transformeren tot een symbool van romantiek en elegantie. Kies een sluier die bij je jurk en thema past – van een elegante kathedraalsluier tot een speelse birdcage. Je kunt heel creatief worden met sluiers of een traditionele look kiezen, als dat beter bij je past.

Haarstukken

Of je nu kiest voor een opgestoken kapsel of losse lokken, de juiste haaraccessoires kunnen je look compleet veranderen. Denk aan parel haarstukken, kristallen tiara’s of subtiele bloemen voor een natuurlijke uitstraling. Onthoud echter wel dat het haaraccessoire een ondersteunende rol heeft in het geheel en niet alle aandacht naar zich toe moet trekken. Kies voor een elegant en subtiel haarstuk om het geheel net wat meer klasse te geven.

Tasje

Een stijlvol tasje is niet alleen praktisch voor het bijhouden van kleine benodigdheden, maar ook een chique toevoeging aan je outfit. Het kan een interessant contrast opleveren met je witte jurk of juist een aanvulling zijn in dezelfde kleurtinten.

Parfum

Je outfit is meer dan alleen hoe je eruitziet. Hoe je ruikt en voor de dag komt, heeft net zoveel impact op hoe anderen jou zien. Kies daarom altijd voor een parfum dat goed past bij jouw eigen voorkeur. Estée Lauder is een merk dat al jaren geliefd is onder (toekomstige) bruiden vanwege de verschillende geuren in het assortiment. De parfums variëren van lichte zomerse geuren die de zon extra fel laten schijnen tot aan rijkgevulde geuren die je omhullen als een warme deken. Zodra je een fles opent, besef je dat een accessoire niet zichtbaar hoeft te zijn om een grote rol te spelen bij het samenstellen van je outfit.

Horloge

Kom niet te laat met een modieus horloge om het geheel af te maken. Hoewel dit minder goed zal staan bij een trouwjurk, is het bijna een must voor de mannen. Horloges zijn voor mannen wat tasjes zijn voor vrouwen. Een klassiek merk in de kleuren van je pak of overhemd zal ervoor zorgen dat iedereen naar jou toekomt om te vragen hoe laat het is.

Met deze tips zorg jij ervoor dat niet alleen je trouwpak of trouwjurk er mooi uitziet, maar dat je gehele outfit een echte blikvanger is. Want wie verdient het anders om op de meest bijzondere dag van zijn leven in het middelpunt te staan dan jijzelf?