Trouwlocatie aanwijzer wedding

Dicht bij huis trouwen? Zo maak je er een geslaagd trouwfeest van!

Ben je van plan om dichtbij huis te trouwen en wil je ervoor zorgen dat je trouwfeest een onvergetelijke ervaring wordt? Of je nu kiest voor een intieme tuin bruiloft of een feest in je eigen achtertuin, met de juiste planning en een beetje creativiteit kan je een fantastisch trouwfeest organiseren! Denk bijvoorbeeld eens aan een trouwfeest DJ! Dit en nog meer tips lees in dit artikel.

Kies de perfecte DJ voor je trouwfeest

Een geweldige manier om je trouwfeest tot leven te brengen is door een getalenteerde DJ in te huren. De juiste muziek kan de sfeer bepalen en je gasten op de dansvloer krijgen. Bij het selecteren van een DJ, zoek je een DJ die ervaring heeft met het draaien op bruiloften. Bespreek je muzieksmaak en de gewenste sfeer, of het nu gaat om romantische ballads tijdens het diner of energieke hits om later op de avond te dansen.

Voeg een saxofonist toe aan de DJ Set

Wil je iets speciaals toevoegen aan je trouwfeest? Overweeg dan een DJ te boeken die samenwerkt met een saxofonist. De combinatie van een DJ met saxofonist zorgt ervoor dat er interactie is met de gasten en de dansvloer tot leven komt! Stel je voor: een zwoele saxofoonsolo tijdens je favoriete dansnummer – dat wordt een moment om te onthouden!

Creëer een sfeervolle locatie

Of je nu thuis trouwt in je eigen achtertuin of een andere intieme locatie kiest, zorg ervoor dat de setting perfect is. Versier de ruimte met bloemen, lichtslingers en gepersonaliseerde decoraties die passen bij je trouwthema.

Denk aan het weer

Als je buiten trouwt, houd dan rekening met het weer. Zorg voor een tent of overkapping als bescherming tegen regen of te veel zon. Het hebben van een backup-plan voor onverwachte weersomstandigheden is altijd een goed idee, zelfs als je van plan bent om de dag voornamelijk binnen te vieren.

Maak herinneringen met een photobooth

Een photobooth is een leuke toevoeging aan elk trouwfeest, dichtbij huis of elders. Het stelt je gasten in staat om leuke foto’s te maken en direct de afdrukken mee naar huis te nemen als aandenken aan jullie speciale dag. Zorg voor leuke accessoires en een achtergrond die past bij je thema.

Met deze tips kun je een fantastisch trouwfeest creëren, zelfs als je ervoor kiest om dichtbij huis te trouwen. Onthoud dat het draait om het vieren van de liefde met je dierbaren en het creëren van mooie herinneringen die een leven lang meegaan.