feestlocatie

De perfecte feestlocatie vinden voor je bruiloft kan nog wel eens wat tijd kosten! Sommige aanstaande bruidsparen hebben de perfecte feestlocatie meteen in hun hoofd zitten, anderen moeten hiervoor grondig op onderzoek uit. Voor de perfecte feestlocatie kan je diverse bronnen raadplegen.

Beursbezoek

62% van de aanstaande bruidsparen vindt de perfecte feestlocatie door een beurs te bezoeken. Op beurzen presenteren verschillende bedrijven zich. Al deze bedrijven bevinden zich in de trouwbranche en bieden hun diensten of producten aan. Bij de meeste stands kan je informatie krijgen over de feestlocatie, de arrangementen en alle andere mogelijkheden. Luister en kijk en laat je informeren. Kijk op onze beurzenpagina voor alle aankomende bruidsbeurzen.

Internet

48% van de aanstaande bruidsparen zoekt op internet naar de feestlocatie van hun dromen. Er zijn verschillende mogelijkheden om op internet de perfecte feestlocatie te vinden.

Kijk op onze bedrijvenpagina in de regio waar je bruiloft gaat plaatsvinden of zoek in Google met de volgende zoektermen:

  • Feestlocatie + (plaatsnaam/regio/provincie)
  • Feestlocatie + (sfeer)
  • Feestlocatie + (belangrijkste kenmerk)
  • Receptie/diner/feest + (plaatsnaam/regio/provincie)
  • Huwelijksfeest + (plaatsnaam/regio/provincie)

Door bovenstaande termen bij een zoekmachine in te typen zal je verschillende feestlocaties tegenkomen. Zet op een rijtje wat voor jou de belangrijkste eisen zijn, en schrijven maar!

Magazines

Van alle bruidsparen die hun perfecte feestlocatie al hebben gevonden, vond 37% deze in een trouwmagazine. Er zijn verschillende trouwmagazines waarin je verhalen over feestlocaties kan lezen. De volgende trouwmagazines bieden je voldoende stof om over na te denken:

  • WIT Wedding
  • Bruid en Bruidegom
  • Loving You
  • Trouwen
  • WeddingFair trouwmagazine

Via Via

Misschien heb je al wat potentiƫle trouwlocaties op het oog, heb je ooit erg lekker gegeten of ben je ooit op een feest geweest dat echt te gek was. Dit kunnen allemaal inspiratiebronnen zijn voor jullie feestlocatie. Doe ook eens navraag bij vrienden en kennissen, misschien kom je zowel tot je ideale feestlocatie. 31% van de bruidsparen vond hun droomlocatie via via.

De genoemde cijfers zijn afkomstig uit de ‘Trouwmonitor’. Hierin staan de uitkomsten van een uitgebreid onafhankelijk onderzoek naar de trouwcultuur in Nederland. Dit onderzoek werd gedaan door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here