trouwringen

Ben je van plan te gaan trouwen met de liefde van je leven? Dan wil je van je bruiloft vast iets bijzonders maken. Om dit bereiken zijn er de nodige dingen om te regelen. Zoals het kiezen van een geschikte dag. De lente en zomer zijn aantrekkelijke seizoenen om te trouwen. Zeker als je de plechtigheid en/of het feest buiten wil vieren. Ook het uitzoeken van de perfecte ringen kan bij een bruiloft niet ontbreken.

Bijzondere trouwringen

Wat je mooi vindt qua ringstijl is zeer smaak gebonden. Zoeken jullie ringen die precies passen bij jullie persoonlijke voorkeuren? Dan is het zeker een aanrader om trouwringen te laten maken door een goudsmid. De goudsmid van Bijzondere Trouwringen is gespecialiseerd in het ontwerpen van trouwringen die voldoen aan jullie persoonlijke wensen. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp door de goudsmid te laten maken. Mochten bepaalde dingen niet uitvoerbaar te zijn dan geeft hij alternatieve oplossingen tot jullie helemaal tevreden zijn. Hebben jullie beiden een andere ringsmaak? Dit is bij Bijzondere Trouwringen geen probleem. Deze goudsmid kan ringen ontwerpen die verschillen wat betreft vorm, materiaal of kleur, maar samen toch een eenheid vormen.

Uitgebreide collectie

Op de website van Bijzondere Trouwringen vind je een ruime collectie trouwringen in diverse stijlen. Vaak zijn er verschillende metalen gecombineerd met een of meerdere edelstenen wat een mooi effect oplevert. De ringen die je op de website ziet zijn voorbeeldringen. Deze zijn nog volledig aan te passen naar je persoonlijke voorkeuren. Ben je op zoek naar een unieke ring? Kijk dan eens bij de trouwringen met vingerafdruk. Hier komt de vingerafdruk van je geliefde in de ring te staan. De vingerafdruk kan zowel aan de binnen- als buitenkant gelaserd of gegraveerd worden. Zo draag je jouw geliefde altijd bij je.

Bijzondere metalen

Wanneer je op zoek gaat naar trouwringen, kom je vaak gouden of zilveren ringen tegen. Maar er zijn nog veel meer mooie metalen die de moeite waard zijn. Zoals maanwit platina, grijs titanium en diepzwart zirkonium. Dit zijn prachtige metalen die zeer sterk en duurzaam zijn. Ben je op zoek naar een opvallende ring? Dan zijn zirkonium trouwringen misschien wel iets voor jou? Zirkonium is van oorsprong grijs van kleur. Maar krijgt door verhitting een opvallende zwarte kleur. Zirkonium is goed te combineren met wit- of roodgoud, wat zorgt voor een mooi contrast. Daarnaast kun je ze nog laten bezetten met een of meerdere edelstenen.

Wensen bespreken

Wil je op je gemak je persoonlijk wensen bespreken? Dan kun je het beste een afspraak met de goudsmid maken. Een afspraak duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Er zijn twee vestigingen die je kunt bezoeken: Veenhuizen en Amersfoort. De hoofdvestiging bevindt zich in Veenhuizen. Hier is ook de edel smederij die je tijdens je afspraak kunt bezoeken. Op beide locaties kun je de ringencollectie bekijken en je wensen bespreken. Dus maak gerust een afspraak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here