Het is zover! Je gaat trouwen en de zoektocht naar de perfecte trouwjurk mag eindelijk beginnen. Die jurk waar je al zo lang van droomt: je mag het eindelijk aantrekken. Maar goed, waar begin je? Waar moet je op letten? Kortom, hoe zorg je ervoor dat je een trouwjurk kiest die het beste past bij jou als persoon? In dit artikel zetten we een aantal stappen voor je op een rij.

  1. De jurk op basis van je persoonlijkheid

Een trouwjurk is misschien wel het meest persoonlijke item wat je ooit gaat aanschaffen. En niet zomaar: want dit doe je waarschijnlijk maar één keer in je leven. Hoe gek je ook op trends bent, een trouwjurk van dit jaar kan misschien zomaar net niet bij je passen. Daarom is het belangrijk om lekker veel inspiratie op te doen en aan te voelen wat voor jurk bij jou past. Bij de Honeymoonshop.nl kun je bijvoorbeeld lekker veel kijken, want het aanbod is breed. Voor ieder wat wils!

  1. De stof en pasvorm van de jurk uitkiezen

De stof is een belangrijk onderdeel van jouw trouwjurk. Dit kan het namelijk net die extra touch geven. Ook het zoeken van de perfecte pasvorm is belangrijk. Misschien wil je bepaalde delen accentueren en bepaalde delen niet. Pas daarom verschillende modellen en laat je adviseren wat goed bij jouw lichaam en voorkeuren past. Het kan ook zijn dat je net een perfect model gevonden, maar de stof niet mooi vindt. In dat geval kan je overwegen om een jurk op maat te laten maken. Kies je liever voor een catalogus jurk? Dan kun je kiezen om wat unieke accessoires erbij te doen zodat de jurk helemaal uniek wordt.

  1. De perfecte kleur

Als laatste moet je natuurlijk de perfecte kleur voor jouw jurk uitkiezen. Niet iedereen staat wit even goed en daarom zijn er gelukkig verschillende soorten kleuren wit. Denk aan ivoor, champagne, crème of gebroken- en parel wit.