bloemstuk trouwauto

Op een trouwauto hoort eigenlijk een feestelijk bloemstuk. Er is veel keus in bloemwerken voor auto’s, qua vormen, kleuren en bloemsoorten. Laat je daarom goed informeren.

Een bloemstuk is al snel een dure aangelegenheid, reken op minimaal €100. Overweeg ook om voor kunstbloemen te kiezen. Deze zijn vaak niet van echt te onderscheiden en een stuk goedkoper. Daarnaast zijn ze beter bestand tegen extreme weersomstandigheden als hitte, kou, regen en wind.

Naast het bloemstuk op de motorkap, zijn er nog tal van andere mogelijkheden om de auto te versieren.

Je zou bijvoorbeeld bloemen op de hoedenplank kunnen leggen, de antennes kunnen versieren met linten, de portieren op kunnen leuken, of wat dacht je van bloemen of linten aan de spiegels. Met enkele opvallende details kom je al een heel eind. Wees creatief, maar zorg wel dat het een geheel vormt met je bruidsboeket en de rest van de bloemversieringen.

Vraag ook advies aan je bloemist en de verhuurder van de trouwauto. Deze laatste heeft soms namelijk ook bloemstukken die je kunt huren. Lees hierover ook de pagina trouwvervoer.

Ter inspiratie: foto’s van allerlei soorten bruidsboeketten en bloemstukken.

Tip: Moeten jullie grote afstanden afleggen met de trouwauto? Haal het bloemstuk dan van de motorkap af tijdens het rijden. De kans dat het stuk mooi blijft is dan een stuk groter.

Tip: Laat een auto met een bloemstuk op de motorkap niet in de volle zon staan. Bloemen kunnen namelijk enorm snel verpieteren en verdorren.

Tip: Met linten en strikken van bijvoorbeeld satijn, organza of tule die je over de motorkap van de auto drapeert, kun je ook een mooi en feestelijk resultaat bewerkstelligen. Een paar losse bloemen erbij en klaar is Kees!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here