afslanken voor de bruiloft

Veel aanstaande bruiden willen nog wel wat kilootjes kwijt en zien de bruiloft die in het vooruitzicht ligt als enorme stimulans om af te vallen. Je hebt een duidelijk doel, een eindstreep én een grote beloning: Namelijk er op je slankst uitzien op één van de mooiste dagen van je leven. Helemaal goed dus, zou je denken!

En op zich is er ook niks mis met op de lijn letten in de periode voorafgaand aan je huwelijk. Maak er alleen geen afvalrace van. Ga jezelf niet uithongeren en begin niet aan allerlei crashdiëten.

Gezond leven is juist in de drukke periode van huwelijksvoorbereidingen erg belangrijk. Begin daarom ruim op tijd met afslanken en doe het op een verantwoorde manier. En dat betekent: gezond eten, veel water drinken en voldoende bewegen en sporten. Heb je zelf je twijfels over hoe jij het beste af kunt vallen, zou je ook eens de hulp van een diëtiste in kunnen schakelen.

O ja, koop je jurk ook niet een maatje te strak met het idee ‘die kilo’s gaan er nog wel af’. Het moet wel haalbare kaart zijn. Het is niet realistisch om in een paar maanden tijd verantwoord een paar maten af te vallen. Van een te strakke jurk zal de moed je alleen maar in de schoenen zakken en dat kunnen we natuurlijk niet gebruiken op je eigen bruiloft.

Vergeet ook nooit dat je aanstaande van je houdt zoals je bent, jullie gaan niet voor niets trouwen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here