manicure

Je handen en nagels staan op je trouwdag voortdurend in de belangstelling: bij het uitwisselen van de ringen, bij het tekenen van de trouwakte, bij het aansnijden van de bruidstaart, bij de vele felicitaties die jullie in ontvangst nemen. Daarnaast zullen ze ook op de trouwfoto’s veelvuldig te zien zijn. Zorg er daarom voor dat ze er op hun best uitzien!

Maak een afspraak bij een manicure om ze eens goed onder handen te laten nemen. Bij een manicurebehandeling wordt de huid gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd, en de nagel in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd en de nagelriemen worden bevochtigd met nagelriemolie. Het resultaat: mooie zachte en soepele handen.

Schenk ook aandacht aan je nagels. De manicure kan dit doen, maar je kunt ook een nagelstyliste inschakelen. Wil je een natuurlijke, verzorgde look dan is de french manicure waarschijnlijk iets voor jou.

De klassieke french manicure is een behandeling van je nagels waarbij de natuurlijke kleuren van de nagels benadrukt worden. De nagels krijgen een lichtroze nagellak en de nagelranden een witte.

Ga je voor opvallend, dan zou je gel- of acrylnagels met een mooie (pastel)kleur kunnen nemen. De manicure en nagelstyliste kunnen je hierover adviseren.

Ter inspiratie: foto’s van de resultaten van de manicure behandeling.

Tip: Gebruik in de aanloop naar je huwelijk dagelijks een goede handcrème voor soepele en zachte handen.

Tip: Draag je open schoenen? Tegenwoordig kun je ook gel- of acrylnagels op je teennagels laten zetten, kost wat maar dan heb je ook wat!

Tip: Last van afbrokkelende nagels? Zet dan eens wat vaker aardappelen, zilvervliesrijst, volkoren- en zuivelproducten, cashewnoten, citrusvruchten en verse groenten op het menu. Die bevatten vitamine A, B1, B2, H (biotine), silicium en zink, en maken zowel je vingernagels als je teennagels sterker. Je kan ook extra vitamine B-tabletten slikken. Begin hier wel ruim op tijd mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here