bruidssuite

De huwelijksnacht kun je invullen zoals jullie zelf willen: lekker thuis, in een luxe bruidssuite of misschien wel op een hele originele locatie. Wat past bij jullie?

Lekker luxe: de bruidssuite

Hoewel veel bruidsparen er voor kiezen na de bruiloft lekker in hun eigen bed te slapen, heeft het natuurlijk ook iets heel speciaals om samen in een luxe bruidssuite te slapen waar jullie compleet in de watten gelegd worden. Een jacuzzi op de kamer, champagne, een uitslapersontbijt en pas om 15.00 uur uitchecken. Je feest gaat gewoon door! Dit kost wel een paar centen, voor een bruidssuite moet je toch snel rekenen op zo’n 250 tot 500 euro.

Tip: Wanneer jullie de huwelijksnacht in een bruidssuite doorbrengen hoef je vaak pas ’s middags uit te checken. Mochten jullie dan ’s nachts meteen als een blok in slaap vallen, kun je dat gewoon de volgende ochtend of zelfs middag inhalen!

Verrassing??

Zelfs wanneer jullie besluiten de huwelijksnacht thuis door te brengen, is het niet onverstandig je slaapspullen toch voor de zekerheid klaar te zetten. Vaak is een bruidssuite namelijk ook iets dat door vrienden of familie cadeau gedaan wordt, bij wijze van verrassing. Of wie weet was je aanstaande wel in een romantische bui en heeft hij of zij een verrassingsnacht voor je geregeld? Het kan dus tot het laatste moment spannend blijven waar jullie de huwelijksnacht doorbrengen!

Het komt ook nog wel eens voor dat vrienden voor een ‘verrassing’ bij jullie thuis zorgen, maar of jullie hier blij mee zijn, dat is een tweede.

Leuke ideeën

Veel hotels hebben aparte bruidssuites, en ook op trouwlocaties als kastelen of landhuizen is vaak de mogelijkheid om de huwelijksnacht door te brengen op een speciale kamer. Dit zijn echter vaak kostbare aangelegenheden. Er zijn ook tal van andere leuke mogelijkheden.

Als je goed zoekt, dan kun je ook heel bijzondere locaties vinden zoals bijvoorbeeld kleinschalige B&B;’s, kamers met een bedstee op een boerderij of zelfs overnachtingen in een vuurtoren.

Ter inspiratie: foto’s van bruidssuites.

Tip: Huwelijksnacht thuis? Misschien is het leuk om voor de volgende dag een luxe champagne ontbijt te laten bezorgen door een ontbijtservice. Zo kunnen jullie je in je eigen huis toch een beetje in luxe wanen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here