motor taarttopper

In dit artikel lees je alles over unieke taarttoppers. Van uilen tot engelen en pandas, deze taarttoppers zul je niet snel vergeten. Bij de eerste blik doen ze je hart smelten… En zeg nu zelf, wie vindt deze taarttoppers nu niet leuk?

Taarttoppers bestaan tegenwoordig in alle vormen, kleuren, houdingen, figuren en maten. Het aanbod is groot! Het loont dus de moeite even op zoek te gaan naar een exemplaar dat helemaal bij jullie past.

De taarttoppers van Kikuike zijn uniek. Kikuike maakt taarttoppers in allerlei vormen en kleuren die je zeker kunt onderscheiden van alle taarttoppers die je ooit hebt gezien. Katten, engelen, pingu─╝ns, zwanen, zeehonden en pauwen, je kunt het zo gek niet bedenken of Kikuike heeft het in haar collectie.

De taarttoppers passen perfect bij een romantische en rustige bruidstaart, zodat ze goed opvallen. Ook in combinatie met een toren van macarons of cupcakes komen ze erg goed tot hun recht. Deze taarttoppers fleuren je bruiloft op en sluiten misschien wel perfect aan bij jullie thema.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here