simpele taarttoppers

Wie heeft ooit gezegd dat taarttoppers ingewikkeld moeten zijn… niemand! De taarttoppers in dit artikel zijn simpel en je kan ze zelfs helemaal zelf maken.

Appels

Een simpele en serene taart in combinatie met prachtige groene appels laat de taart stralen. De appels kan je zo in de supermarkt kopen. Zoek mooie groene exemplaren uit, poets ze even op en je hebt een prachtige taarttopper!

Lego

Lego poppetjes waren vroeger vooral leuk om mee te spelen. Hele kastelen en kunstwerken werden met lego gebouwd. Naast voor deze prachtige bouwwerken kunnen lego poppetje ook gebruikt worden als taarttopper. Pak een mannetje en vrouwtje uit je oude lego collectie of de lego van je kinderen en gebruik ze als taarttopper. Vind je dit wel erg simpel? Dan kan je de poppetjes nog aankleden met een zelfgemaakt mutsje, hoed of jurkje! Kijk voor inspiratie naar de foto hieronder!

Bloemen

Bloemen zijn onmisbaar tijdens je huwelijksdag. Het bruidboeket, de corsages, het bloemstuk op jullie trouwauto en nu zelfs nog de bloemen op de bruidstaart. Bloemen zijn een simpele en goedkope taarttopper die jullie bruiloft helemaal tot in de puntjes af kunnen maken. Pas de bloemen op het bruidsboeket en de corsages aan. Op deze manier ontstaat er een mooi geheel. Heeft jullie bruiloft een thema? Pas de bloemen dan aan het thema aan en jullie bruiloft is helemaal af!

DIY, de vogeltaarttopper

Vind je het leuk om je taarttopper helemaal zelf te maken? Er zijn genoeg idee─Śn en ontwerpen voor een simpele taarttopper. Het zelf maken van de taarttopper geeft een persoonlijke touch aan je bruidstaart. De uitleg voor het maken van de vogeltaarttopper lees je hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here