Bruiloftsverzekering

Je bezighouden met verzekeringen staat zeker niet op het lijstje van favoriete huwelijksvoorbereidingen. Maar het afsluiten van een bruiloftsverzekering is toch echt geen overbodige luxe. Lees alles hierover in dit artikel.

Weken, maanden en in sommige gevallen soms wel jaren zijn jullie bezig met de voorbereidingen van jullie trouwdag. Aan alle details wordt invulling gegeven en alles is tot in de puntjes verzorgd, niets wordt aan het toeval overgelaten. Maar hoe vervelend het ook is, niet alles heb je zelf in de hand.

Er kan in de aanloop naar jullie huwelijk iets gebeuren, waardoor het noodzakelijk is om de bruiloft af te lasten. Bijvoorbeeld omdat jij of je partner of een van de (groot)ouders plotseling erg ziek wordt, of als de feestlocatie afbrandt en niet meer gebruikt kan worden. Gelukkig kun je je hier tegen verzekeren.

Wat is gedekt?

Uiteraard is het uitstellen (of afgelasten) van jullie dag verschrikkelijk, het wordt echter nog vervelender als blijkt dat er heel veel kosten bij komen kijken. Immers bijna alle leveranciers zullen hun geld toch opeisen, omdat ze anders inkomsten mislopen. Je kunt je hiertegen verzekeren met een bruiloftsverzekering.

Naast afgelasting van de bruiloft, ben je met een huwelijksdagverzekering ook verzekerd tegen eventuele ongelukken op de dag zelf, zoals dat glas met rode wijn dat over je jurk valt of die scheur in je in het kostuum van je man.

Tip: Het afsluiten van een trouwdagverzekering is gemakkelijk. Het loont echter zeer zeker de moeite om een aantal aanbieders van een bruiloftsverzekering te vergelijken met elkaar, omdat niet alle voorwaarden en uitkeringsbedragen overal hetzelfde zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here