trouwvervoer scooter

Zitten jullie niet te wachten op een of andere klassieker als trouwauto en willen jullie iets unieks? Gelukkig zijn er genoeg leuke alternatieven, waar je echt mee op zal vallen. Ga tegen alle verwachtingen van jullie gasten in en kom lekker niet met de auto.

De fiets

Een fiets is niet het eerste vervoersmiddel waar je aan zou denken voor je bruiloft. Hierdoor is het juist erg goed geschikt als jullie op willen vallen. Daarnaast is het natuurlijk ook milieuvriendelijk, ideaal voor een eco-bruiloft. Ook kun je met dit leuke vervoersmiddel de kosten laag houden, want de fiets heb je al. En nog één laatste voordeel; de fiets doet het ook goed in de fotoreportage.

Scooter

De scooter is niet alleen onder de jongeren een hip vervoersmiddel maar voor alle leeftijden een must! We zien ook dat de scooter een belangrijker accessoire in de trouwreportage wordt. Zowel voor een ‘gewone’- als themabruiloft is de scooter erg goed te gebruiken.

Motor

Mag het wat stoerder? Kies dan voor de motor. Hiermee val je zeker op, want dit wordt niet vaak gedaan. Ook hier geldt weer dat het een geweldige aanvulling is in jullie stoere trouwfoto’s.

Minder voor de hand liggend

Natuurlijk kun je ook kiezen voor nog minder voor de hand liggende vervoersmiddelen. Zo valt jullie entree nog meer op en zal er nog lang over gepraat worden. Kies bijvoorbeeld voor een riksja, tuktuk of zelfs een tractor of helikopter.

Zo zie je dat er veel mogelijk is, zolang het maar bij jullie past.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here