huwelijksaanzoek

Je kunt je lief natuurlijk tussen de soep en aardappels door vragen of hij of zij met je wil trouwen. Maar de herinnering aan het huwelijksaanzoek dragen jullie je hele leven bij je, dus waarom zou je er niet iets super romantisch, one-of-a-kind, creatiefs en speciaals van maken? Hoe? Dat lees je in dit artikel!

Het belangrijkste bij het doen van een huwelijksaanzoek is een manier kiezen die bij jou en je aanstaande past. Ga niet voor heel uitbundig wanneer je partner juist een ingetogen persoonlijkheid heeft, het is natuurlijk niet de bedoeling dat de liefde van je leven zich opgelaten voelt door het aanzoek. Kies bijvoorbeeld ook niet voor een hele traditionele manier wanneer je weet dat je partner hier weinig waarde aan hecht.

Hoe je het huwelijksaanzoek ook inkleedt, het sleutelwoord is romantiek. En natuurlijk zijn kaarslicht, bloemen, rozen, champagne, muziek of een romantisch plekje erg romantisch, maar romantiek is meer.

Romantiek is aan je partner laten zien hoe speciaal iemand voor je is, hoeveel je van iemand houdt en hoe goed je iemand kent. En wat is een betere manier om dat te laten zien dan enorm je best voor iemand te doen?

Wat is bijvoorbeeld een speciale plek voor je aanstaande? Waar houdt hij of zij van? Wat is iets dat je aanstaande altijd al had willen doen? Wat zijn belangrijke momenten geweest in het leven van je aanstaande? Wat raakt je aanstaande? Wat is zijn of haar favoriete film of muziek? Wat maakt je aanstaande aan het lachen? Het is erg romantisch om zo iets persoonlijks in je aanzoek te betrekken. Het verrassingselement doet het ook altijd goed bij een huwelijksaanzoek. Bereid een aanzoek goed voor en zorg dat je partner niks van je plannen af weet. Des te groter is de verrassing!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here