gelukkig stel

Het gaat een hele goede kant op met alle versoepelingen in Nederland. De corona maatregelen worden steeds meer losgelaten en de vrijheid lacht ons tegemoet. De kroegen gaan weer open en we kunnen steeds meer gaan en staan waar we willen. Daarnaast gaan we ook weer richting de lente: de vogeltjes fluiten, de eerste zonnestralen komen door en de mensen zijn vrolijk. De liefde hangt in de lucht!

Lexa ervaringen

In de afgelopen periode is online daten populairder dan ooit geworden. Dit was dan ook een ideale uitkomst in de soms wat eenzame tijd van corona, waarin het ontmoeten van nieuwe mensen veel minder voorkwam en isolatie de norm leek. Gelukkig gaan we nu richting een betere tijd, waarin er meer plaats kan worden gemaakt voor spontaniteit. Een van de bekendste datingsites is Lexa. De ervaringen met Lexa zijn over het algemeen positief. Op Trustpilot scoort Lexa 3,5 van de 5 sterren. Lexa biedt verschillende memberships aan.

Lexa kosten

Qua memberships zijn er drie verschillende soorten termijnen waaruit je kunt kiezen. Het membership van 1 maand bedraagt een eenmalige afschrijving van €24,99. Daarnaast is er nog een membership van 3 maanden en een membership van 6 maanden. Het membership van 3 maanden kost per maand €16,99 en het membership van 6 maanden kost per maand €9,99. Wanneer je 3 of 6 maanden aangaat, is het niet mogelijk om in de tussentijd de maandelijkse betalingen stop te zetten. Er zijn ook een aantal functionaliteiten waar je gratis gebruikt van kunt maken.

Lexa opzeggen

Ben je uitgekeken op Lexa of ben jij zelfs die geluksvogel die de liefde van zijn of haar leven al heeft gevonden? Dan is het tijd voor Lexa opzeggen. Via de website van Xpendy ben je binnen een paar eenvoudige stappen van je Lexa abonnement af.

Lexa opzeggen via Xpendy

Het opzeggen van abonnementen is niet altijd zo eenvoudig zoals je zou willen: lange wachttijden, salesmedewerkers die je proberen over te praten… Het kan je allemaal veel onnodige tijd kosten. Gelukkig heeft de opzegservice Xpendy hier een mooie oplossing voor. Op de website van Xpendy kun je het abonnement dat je wilt opzeggen selecteren en op basis van jouw NAW-gegevens wordt er een opzegbrief opgesteld, die aangetekend verzonden wordt naar het desbetreffende abonnement. Via Xpendy kun je veel verschillende Abonnementen opzeggen en ben je verzekerd van een succesvolle opzegging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here