trouwauto huren

Stap je binnenkort met jouw geliefde in het huwelijksbootje? Dan zijn jullie ongetwijfeld al druk bezig met het regelen van het huwelijk. Allereerst moet er natuurlijk een trouwlocatie gevonden worden. Daarnaast moeten jullie allebei gaan kijken naar een geschikte jurk of een mooi pak om te dragen tijdens de bruiloft. Daarnaast moeten er gasten uitgenodigde worden en is het zaak de catering voor de hele dag te regelen. En wat te denken van de trouwauto? De meeste mensen stappen, nadat zij elkaar het ja-woord hebben gegeven, in een speciale trouwauto. Wil je ook een auto huren voor na de trouwerij? Wij vertellen je hier waar je rekening mee moet houden!

Waar willen jullie in rijden?

Een trouwauto huren doe je natuurlijk niet zonder hier uitvoerig over na te denken. Jullie willen immers niet in de eerste de beste auto vervoerd worden van en naar de trouwlocatie. De meeste mensen die met elkaar trouwen kiezen voor een speciale trouwauto. Overleg dan ook goed met elkaar wat jullie droomauto is. Het ene stel houdt ervan om in een limousine vervoerd te worden, terwijl een ander koppel mogelijk liever in een oude auto rijdt. Bespreek dit vooral goed met elkaar, zodat tijdig duidelijk is welke trouwauto jullie moeten huren. Hoe eerder je dit weet, des te groter de kans dat deze auto nog beschikbaar is op jullie trouwdag.

Reserveer op tijd

Hebben jullie een trouwauto gevonden die jullie aanspreekt? Dan bestaat de kans dat je deze direct reserveert. Sommige mensen denken er toch liever nog even een paar dagen over na. Dat kan, maar dit brengt ook een aantal risico’s met zich mee. Waarom? Omdat de kans bestaat dat iemand anders de trouwauto voor die dag al gehuurd heeft. Zien jullie een mooie trouwauto en zijn jullie direct verkocht? Zet deze dan direct vast. In dat geval weten jullie namelijk zeker dat jullie een prachtige trouwauto hebben op jullie trouwdag!

Zelf rijden of vervoerd worden?

Je hebt ongetwijfeld weleens gezien dat een bruidspaar zelf in een auto stapt na de ceremonie. Zij rijden in dat geval zelf naar de locatie waar het feest gegeven wordt. Er zijn echter ook mensen die op de mooiste dag van hun leven geheel ontzien willen worden. Geldt dit ook voor jou? Dan huur je natuurlijk gewoon een trouwauto met chauffeur. In dat geval hoef je niet zelf naar de feestlocatie te rijden, maar rijdt iemand jullie naar de plaats van bestemming. Bedenk wel dat dit duurder is dan zelf in een trouwauto rijden. Naast een trouwauto huur je namelijk ook een chauffeur.

Autoverzekering afsluiten of niet?

Een trouwauto is doorgaans niet de meest nieuwe auto meer. Veel mensen vinden het namelijk leuk om in een oldtimer vervoerd te worden tijdens hun trouwdag. Indien er iets gebeurt met deze auto, kost dit je mogelijk flink wat geld. Onderdelen voor dergelijke oude auto’s zijn namelijk schaars, waardoor de prijs hoog ligt. Jouw trouwdag is al duur genoeg, waardoor je niet wilt dat er nadien nog een schadeclaim van duizenden euro’s komt. Om dit te voorkomen kun je een autoverzekering afsluiten. Deze verzekering helpt jou namelijk om hoge kosten als gevolg van schade te voorkomen. Bovendien ben je zodoende altijd verzekerd van vervangend vervoer, waardoor je hoe dan ook op de plaats van bestemming arriveert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here