unieke bruiloft

Trouwen doe je zeer waarschijnlijk maar een keer in je leven. Reden genoeg om voldoende aandacht te besteden aan de voorbereidingen hiervoor! Zoek naar een unieke locatie bij jou in de regio, bestel een prachtige trouwjurk en een bijpassend kostuum en huur alvast een geschikte trouwauto. Een volgende stap is het opstellen van de gastenlijst, het reserveren van een restaurant of een geheel verzorgde bbq bestellen, enzovoorts. In dit artikel lees je meer over hetgeen geregeld moet worden voorafgaand aan een bruiloft.

Tip: zoek op internet naar inspiratie voor je eigen bruiloft! Kijk bijvoorbeeld eens op sociale media, waar je verhalen en foto’s van andere bruiloften vindt. Het geeft je een beeld van de mogelijkheden en helpt je de wensen voor je eigen bruiloft op een rijtje te zetten.

Een unieke trouwlocatie in de regio vinden

Het vinden van een trouwlocatie in de regio kan best lastig zijn! De meest unieke plekjes zijn vaak al maanden vooruit gereserveerd. Begin je niet tijdig met de voorbereidingen voor een bruiloft, dan zijn deze plekken vaak al volgeboekt. Kies je voor een bruiloft in de open natuur, zoals een groot grasveld omringd door imposante bomen? Ga je op zoek naar een parkje met kleine hagen en verschillende soorten rozen? Zoek je wellicht naar een klassieke locatie, zoals een mooie kerk of een kasteel? Je doet er slim aan om bij verschillende locaties te gaan kijken. Soms lijkt een locatie op de foto veel geschikter, dan dat dit in de praktijk blijkt te zijn.

Prachtige jurk en een kostuum bestellen

Een volgende stap is het bestellen van een geschikte trouwjurk of een kostuum. Je draagt de jurk en het kostuum vaak maar een keer! Zorg er daarom voor dat deze naadloos aansluit op je wensen. Kies je voor een traditionele witte jurk? Of ga je voor een gewaagd model in een roze of rode kleur?

Restaurant of bbq regelen voor de bruiloft

Vaak is een diner in een restaurant onderdeel van de bruiloft. Een goed alternatief is een verzorgde bbq in de open lucht. Dit is vaak net iets goedkoper en daarbij informeler! Ideaal, wanneer je een grote groep mensen mee wilt laten eten. Zoek op internet naar bbq recepten die jou aanspreken. Houd zowel bij het reserveren van een restaurant, als bij het regelen van de bbq rekening met vegetarische gasten. Je wilt er zeker van zijn dat er voor iedereen een passend gerecht aangeboden wordt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here