gooien trouwboeket

Het tafereel van ‘boeket gooien’ kennen we vooral uit de bekende Amerikaanse wedding-films. De bruid gooit aan het einde van de avond haar trouwboeket weg. Achter haar staat een horde uitzinnige trouwlustige vrijgezelle dames klaar om het boeket te vangen. De gelukkige ‘boeketvangster’ zal de eerstvolgende zijn die trouwt, zo wil het verhaal. Iets voor jou??

Het trouwboeket gooien is een leuke traditie, maar we kunnen ons ook voorstellen dat je het zonde vindt van je mooie (en dure) boeket. Voel je dus echt niet verplicht om deze traditie in ere te houden. Ongeveer de helft van de bruiden kiest ervoor géén boeket te gooien.

Kies je er voor je trouwboeket wél te gooien, maak er dan een speciaal en leuk moment van waarin alle aanwezigen betrokken worden. Bijvoorbeeld door het groots aan te kondigen, de lichten te dimmen en de band of DJ trommelgeroffel te laten maken.

Tip: Als je de traditie van het ‘bruidsboeket werpen’ wilt voorzetten, gebruik dan een goedkoper ‘fake’ model. Op deze manier wordt je dure boeket gespaard.

Tip: Leg je trouwboeket en eventueel het ‘fake’ model in de koeling van de feestlocatie gedurende het avondprogramma. Het boeket blijft dan langer mooi en fris.

Tip: Zorg dat er iemand fotografeert tijdens het boeket gooien. Dit levert gegarandeerd leuke plaatjes op!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here