schoonheidsspecialist

De schoonheidsspecialiste is gespecialiseerd in huidverzorging. Als geen ander kan zij jouw huid de verzorging geven die het nodig heeft om er zo stralend mogelijk uit te zien op de grote dag.

Heb je een droge of juist vette huid? Veel last van oneffenheden? De schoonheidsspecialiste heeft voor alle typen een geschikte methode en de juiste producten om je huid te verbeteren.

Daarnaast kan de schoonheidsspecialiste ook epileren of harsen. En een ontspannende gezichtsmassage behoort ook tot de kwaliteiten van de schoonheidsspecialiste, niet onwelkom in de soms stressvolle periode voorafgaand aan je huwelijk.

Omdat vaak meerdere schoonheidsbehandelingen aan te raden zijn, is het verstandig om ruim voor het huwelijk een eerste afspraak te maken voor een schoonheidsbehandeling. Een half jaar van tevoren is hiervoor een goed moment, herhalingsbehandelingen volgen elke 6 tot 8 weken.

Tip: Laat je niet nét voor de bruiloft nog epileren of harsen, je huid kan hier namelijk geïrriteerd van raken en dit uit zich in rode vlekken.

Tip: De schoonheidspecialiste is ook zeker een aanrader voor de bruidegom! Ook zijn huid moet er op zijn best uitzien op de grote dag en daarnaast is een bezoek aan de schoonheidsspecialiste zeer ontspannend. En mocht je (macho)aanstaande zelf niet zo snel de stap zetten, misschien een leuk idee om een behandeling cadeau te doen?

Zorg goed voor jezelf

Je kunt zelf ook een hoop doen om je huid zo gezond en stralend mogelijk te maken. Zo is het belangrijk om genoeg te slapen, gezond te eten, minstens anderhalve liter water per dag te drinken en genoeg te bewegen. Probeer ook om stress zo veel mogelijk te voorkomen (makkelijker gezegd dan gedaan, we weten het).

Daarnaast is een goede verzorging en reiniging van je huid essentieel. Reinig je huid iedere avond met een reinigingsmelk of lotion die bij jouw huidtype past. Gebruik daarna nog een tonic om je poriën te reinigen en te sluiten. Zorg voor een goede dag- en nachtcrème en een maskertje op zijn tijd doet ook wonderen.

De boodschap moge duidelijk zijn: zorg goed voor jezelf!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here