highlight make up

Iedere bruid heeft een andere vorm gezicht. De visagist zal op basis van jouw beenderstructuur bepalen tot welke vorm jouw gezicht behoort. Daarna wordt gekeken of het noodzakelijk is om door middel van ‘shapen & highlighten’ bepaalde correcties aan te brengen.

Deze correcties ogen zeer subtiel maar een groot verschil kunnen maken. Met het beschaduwen van de jukbeenderen kan bijvoorbeeld een mooie correctie worden gemaakt. Je gezicht kan hierdoor voller of juist slanker lijken. Symmetrie en harmonie in het gezicht zijn zeer belangrijk. Een gezicht dat symmetrisch en in harmonie is, wordt vaak als aantrekkelijker beschouwd. Een goede visagist is bedreven in de technieken van shapen en highlighten.

Tip: Een pukkel op je trouwdag, een van je grootste nachtmerries! Mocht deze nachtmerrie onverhoopt werkelijkheid worden, blijf er dan vooral van af! Je zult het namelijk alleen maar erger maken. Camoufleer de pukkel met een camouflagestift, ondanks dat je zelf het idee hebt dat iedereen het ziet zal niemand het opvallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here