natural look bruid

De meest toonaangevende bruidsmake-up is nog altijd de natural-look. Bij een natural-look worden zoveel mogelijk natuurlijke tinten gebruikt, zodat je er niet overdreven opgemaakt uit ziet.

De visagist zal vooral veel werk besteden aan het camoufleren van je huid, zodat je een mooi egaal huidje krijgt zonder dat je er overdreven opgemaakt uitziet. De juiste kleur foundation is hierbij essentieel. Een zachte rouge wordt gebruikt om je een gezonde blos te geven en de huid wordt afgepoederd om het ergste glimmen tegen te gaan. Dit is ook vooral mooi voor de foto’s.

Bij een lichte huid is het heel mooi om te werken met bruinroze tinten, terwijl een donkere huid weer heel mooi wordt met roze tinten. Een eyeliner kan de ogen mooie contouren geven waardoor ze nog sprekender worden. Bij de natural-look wordt geen zwarte of donkerbruine eyeliner gebruikt, deze tinten vallen teveel op. Beter zijn de kleuren grijs, navy of mahonie. Een glanzende lippenstift of een gekleurde lipgloss zorgt voor een feestelijk tintje en is de finishing touch van een stralende bruidsmake-up.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here