fotograaf bruiloft

Wanneer je op zoek gaat naar een bruidsfotograaf, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden. Welke, lees je in dit artikel.

Kies altijd voor iemand die thuis is in het maken van bruidsreportages en niet zomaar voor een fotostudio die willekeurige fotoreportages maakt. Ieder zijn specialisme, en bruidsfotografie is echt een vak apart.

Een bruidsfotograaf weet precies welke momenten hij vast moet leggen, kent de mooie fotolocaties in de buurt, weet als geen ander hoe hij de jurk het mooiste uit laat komen op de foto, weet om te gaan met verschillende weersomstandigheden en last-but-not-least, hij weet jullie op je gemak te stellen, met als resultaat mooie en ontspannen foto’s.

Het behoeft eigenlijk geen toelichting dat een professionele bruidsfotograaf ook de voorkeur geniet boven een goede vriend of familielid die aanbiedt om de foto’s te maken. Ook al bespaart dit kosten en zien zijn/haar vakantiefoto’s er altijd schitterend uit, bedenk wat er allemaal mis kan gaan. Denk aan technische problemen met de camera of allemaal onscherpe foto’s vanwege een foutje door de zenuwen. Met name op de dagen dat het weer slecht is of de zon te fel schijnt gaan de amateur-fotografen volledig de mist in, terwijl dat voor de vakfotograaf geen enkel probleem hoeft te zijn door zijn ervaring en professionele apparatuur.

Jullie trouwdag is een eenmalige gebeurtenis, er is geen mogelijkheid tot herkansen, hierdoor zijn jullie trouwfoto’s onbetaalbaar.

Ter inspiratie: mooie en originele trouwfoto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here