springkasteel

Kinderen zijn nu eenmaal snel verveeld, daar zijn het kinderen voor. En laten we eerlijk zijn: een hele dag in je zondagse pak van verplichting naar verplichting moeten, waarbij je ook nog een groot gedeelte van de tijd stil moet zitten en vooral niet lekker mag spelen, is voor de meeste kinderen nou niet bepaald iets om naar uit te kijken. Dit wordt natuurlijk een heel ander verhaal als er vertier is. Het is dan ook raadzaam wanneer er veel kinderen op je bruiloft komen om wat entertainment voor ze te regelen.

Denk aan een springkasteel of een ballenbak, deze kun je heel gemakkelijk huren bij verhuurbedrijven en ze komen de spullen ook nog brengen, opzetten en weer halen. Als daar de ruimte niet voor is, kun je als vermaak ook denken aan acts als een steltloper, goochelaar, ballonnenclown, een reguliere clown of iemand die de kinderen schminkt.

Zoetigheden als ijsjes, poffertjes of suikerspinnen doen het ook altijd erg goed bij kinderen. Je kunt bijvoorbeeld een ijscokar, poffertjeskraam of een suikerspinmachine laten komen.

En mochten ze aan het einde van de dag helemaal gesloopt zijn, heb je altijd de televisie nog!

Tip: Komen er veel kinderen op jullie bruiloft? Dan zou je kunnen overwegen op zoek te gaan naar een feestlocatie met aparte faciliteiten voor kinderen, zoals een speeltuin of binnenspeelruimte.

Tip: Komen er echt kleine kindjes op jullie bruiloft? Dan is het misschien verstandig een ruimte te regelen waar ze tussendoor even in alle rust kunnen slapen.

Tip: Vraag aan de ouders van de kinderen of ze tekenspullen, wat speelgoed of een paar favoriete DVD’s meenemen naar de feestlocatie. Hiermee zijn kleine kinderen ook vaak lang zoet te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here