goochelaar bruiloft

Je hebt aan alles gedacht: feestlocatie, catering, DJ en zelfs een leuke band, alle basisingrediƫnten voor een geweldig feest zou je zeggen. Maar feestgangers zijn verwend tegenwoordig, willen zoveel mogelijk vermaakt worden. Speciale acts kunnen daarin uitkomst bieden.

Er zijn namelijk tal van artiesten en acts die zich juist op dat extra stukje vermaak richten, veelal te boeken bij artiestenbureaus. Erg populair zijn de zogenaamde typetjes die je in kunt huren en die de lachers gegarandeerd op hun hand zullen krijgen. Ze ontvangen bijvoorbeeld de gasten (denk aan een neurotische beveiliger die de gasten fouilleert), komen op het feest binnenvallen (denk aan een verstrooide piccolo die het op jouw gasten voorzien heeft) of maken foto’s van de gasten (denk aan een goochelende fotograaf). De typetjes blijven te allen tijde in hun rol en hebben constant interactie met de gasten, dat maakt het zo leuk.

Naast typetjes kun je bijvoorbeeld ook een goochelaar inhuren, een croupier met een roulettetafel of een cartoonist die schetsen maakt van de gasten. Mogelijkheden te over!

Het uitnodigen van een special act werkt enorm sfeerverhogend en zal nog lang in het geheugen van de gasten blijven hangen.

Ter inspiratie: foto’s van sfeermakers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here