prive dansles

Voor veel paren blijft het een eng moment om voor zo’n grote groep mensen te dansen. Een paar privé-danslessen bij een dansschool kunnen dan je zelfvertrouwen vergroten, zodat jullie met een beter gevoel de dansvloer op gaan. Misschien iets voor jullie?

De meeste dansscholen hebben aparte mogelijkheden voor aanstaande bruidsparen. In overleg wordt dan een spoedcursus samengesteld waarin jullie enkele basisdansen leren. Aangeraden wordt om minimaal 5 lessen te nemen, uiteraard afhankelijk van hoe snel jullie het oppikken. Maar over het algemeen kunnen jullie in korte tijd iets aanleren wat er mooi en stevig uitziet op de dansvloer.

Willen jullie een unieke verrassingsdans instuderen? Trek dan wat meer tijd voor lessen uit. Informeer eens bij dansscholen in de buurt, in onze bedrijvengids vind je alle dansscholen van Nederland.

Tip: Ritme kunnen houden is niet alleen afhankelijk van tellen, je kunt ook prima een choreografie maken op een tekst. Vraag je dansleraar om de mogelijkheden, vooral handig als je echt geen ritmegevoel hebt.

Tip: Een aantal dansscholen bieden aparte ‘honeymooncursussen’ aan, waarin je samen met andere aanstaande bruidsparen dansles krijgt. Misschien iets voor jullie?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here