trouwpak

Wanneer je kiest voor een kostuum en overhemd in een basiskleur, geef het geheel dan een feestelijk accent door accessoires in een (felle) kleur te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een gilet, stropdas, pochet of shawl.

Overleg de kleurkeuze voor de zekerheid wel met je aanstaande. Zij moet natuurlijk ook blij zijn met de gekozen kleur, de kans is namelijk groot dat deze in bijvoorbeeld het bruidsboeket terug komt. Laat je goed adviseren over welke kleuren bij je passen, een crèmekleurig pak is bijvoorbeeld niet voor iedereen weggelegd.

Tip: Ga voor een trouwpak in een onconventionele kleur. Je mag best opvallen op je eigen trouwdag. Ga wel voor een kleur die je goed staat! Raadpleeg hiervoor eventueel een kleurconsulent.

Advies kleurconsulent

Ben je er niet zeker van welke kleuren je mooi staan? Maak dan eens een afspraak met een kleurconsulent. Deze kan je van professioneel advies voorzien waar je nog je hele leven wat aan hebt.

Niet elke bruidegom staat namelijk zwart en wit. Welke kleurencombinaties jou als bruidegom wél goed staan wordt al snel duidelijk met een gericht kleuradvies op basis van je haarkleur, huidkleur en ogen.

Een professioneel kleuradvies is niet alleen handig voor het uitkiezen van je trouwkostuum, je hebt er ook daarna veel profijt van bij het uitzoeken van je kleding.

Een kleuradvies beperkt je niet in kleuren die je kunt dragen, maar maakt juist kleurnuances die goed bij je passen, helder.

Over het algemeen bestaan er vier verschillende kleurentypes: lente-, zomer-, herfst- en wintertypes. Bij de meeste kleurconsulenten krijg je na afloop een kleurenwaaier mee naar huis, zodat je deze mee kunt nemen bij het kiezen van je trouwkostuum.

Ter inspiratie: foto’s van trouwkostuums

Tip: Ga als aanstaand bruidspaar samen naar de kleurconsulent. Het kleuradvies zal jullie helpen in het uitzoeken van bruidskleding die perfect bij jullie past. Maak er gewoon een gezellig dagje uit van!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here