feesttent

Feesttenten zijn er in alle soorten en maten, van plastic circustent tot compleet paviljoen. Afhankelijk van het aantal gasten, kun je voor verschillende soorten tenten en groottes kiezen.

De meest bekende feesttent is de plastic punttent, die nog het meest weg heeft van een circustent. Betaalbaar, eenvoudig op te bouwen en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Maar je kunt ook helemaal over the top, zo kun je bijvoorbeeld voor een spiegeltent kiezen. Deze tent werd oorspronkelijk aan het begin van de vorige eeuw in België gebruikt op de kermissen als danspaleis. Met hun houten vloeren en ronde vormen stralen ze een nostalgische en warme sfeer uit. Je zou bijna vergeten dat je in een tent staat.

Dit soort feesttenten geven jullie bruiloft een waanzinnige sfeer, hier hangt vanzelfsprekend wel een prijskaartje aan. Het tentverhuurbedrijf kan jullie uitgebreid adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Teveel zon

Je denkt er niet zo snel aan, maar naast regen en ander rotweer kan ook teveel zon funest zijn voor je buitenbruiloft. Denk aan een bruidstaart die staat weg te smelten of gasten die zich kapot zweten of verblind worden door de felle zon. Een partytent, partyluifel of grote parasols kunnen dan schaduw bieden.

Ter inspiratie: foto’s van partytenten partybenodigdheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here