unieke trouwlocaties

Een trouwdag is een dag die perfect moet verlopen. Het moet een dag zijn die al jouw dromen waarmaken. Er zijn verschillende elementen tijdens een trouwdag die hier voor kunnen zorgen. Denk aan alle mensen die je uitnodigt, de bruidsjurk, het eten, de muziek en natuurlijk de trouwlocatie. De locatie voor deze bijzondere dag kan een lastige keuze zijn. Want, waar vind je een prachtige locatie die jouw trouwdag uniek maakt? Er zijn verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een vakantiepark noord-holland. Om te helpen bij het maken van een keuze hierin delen we graag wat inspiratie voor unieke trouwlocaties.

Een klooster

Veel kloosters in ons land worden niet meer zo actief gebruikt zoals vroeger. Toch zijn deze panden erg authentiek voor speciale gelegenheden zoals een trouwerij. Met verschillende details zoals de glas-in-lood-ramen, ornamenten, prachtige tuinen en historische gangen is het een sprookjesachtige locatie. Bovendien is er vaak ook meer dan genoeg ruimte in deze kloosters voor al jouw gasten.

Aan het strand

Trouwen aan zee is een droom die veel mensen waarschijnlijk hebben. De zon zien ondergaan onder het genot van een drankje, met prachtige muziek op de achtergrond, de leukste mensen om je heen en jou geliefde naast je: wie wil dat nou niet. Ook in ons land zijn er veel locaties aan het strand die dit gevoel meer dan waar kunnen maken.

Een boerderij

Een niet meteen voor de hand liggende locatie, maar desalniettemin nog steeds een prachtige locatie voor een trouwerij. Een boerderij heeft vaak veel plekken die zowel binnen als buiten perfect zijn voor een feest. Trouwen op een boerderij zorgt voor een fantastische sfeer. Beeld je al die leuke picknicktafels, barbecues en kampvuren maar eens in. Met de juiste aankleding en attributen is een boerderij een perfecte locatie voor een trouwerij.

In de natuur

In de buitenlucht jou geliefde het ja-woord geven is een van de mooiste locaties om te trouwen. Met de juiste temperaturen, de mooie zonnestralen en de mooie omgeving beleef jij de trouwerij van je leven. Zo zijn er mogelijkheden om in het bos, in het park, in europarcs, of aan het water te trouwen. Het zorgt voor een relaxte sfeer waarin jij het uniek kan maken door de attributen die jij eraan toevoegt.

Kasteel

Een riante variant van een kerk: een kasteel. We mogen toch wel stellen dat dit de ultieme trouwlocatie is. Het past perfect in het plaatje. Men denkt bij trouwen toch vaak aan een sprookjesachtige omgeving waarin je wordt ontvangen in een van de mooiste balzalen die je maar zal zien. Een kasteel is dan ook een perfecte locatie voor een trouwerij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here