trouwringen op kussentje

Trouwringen spelen een belangrijke rol tijdens het huwelijk. Een trouwring is niet zomaar een ring, het is een ring die symbool staat voor jullie liefde voor elkaar. Meestal worden de trouwringen op een kussentje door één van de bruidskinderen, getuigen of ouders van de bruid of bruidegom gebracht. Naast een kussentje waarop de ringen liggen, zijn er nog talloze andere leuke en originele manieren waarop de ringen gepresenteerd kunnen worden.

Trouwringen

De trouwring is een eeuwige cirkel, een symbool van de eeuwigheid. Net als de tijd heeft de trouwring geen begin of eind. Hij komt steeds terug bij hetzelfde, net als het leven. De trouwring symboliseert daarmee de eeuwigdurende verbondenheid van man en vrouw. In leven en dood en in voor- en tegenspoed. Een echte trouwring wordt gegoten zodat er geen naad in de ring komt. De echte ronde vorm die zo ontstaat, staat symbool voor het oneindige en voor eeuwige trouw.

Kussentje

De meeste trouwringen worden op een kussentje gepresenteerd. De kussentjes zijn in de meest uiteenlopende materialen, kleuren en vormen verkrijgbaar. Een kussentje is klassiek en ziet er chique uit. Mocht je nu op een andere manier je ringen willen presenteren dan zijn er genoeg alternatieven.

Roos

Houden jullie van romantisch, is jullie thema misschien rood of hebben jullie allebei iets met bloemen of rozen? Dan zijn deze ’trouwring rozen’ echt iets voor jullie. Deze roos kan worden opengeklapt waarna de ring in volle glorie te zien is. In elke roos past één ring. Bestel er twee en jullie hebben een mooie, romantische en leuke manier om de ringen tijdens het huwelijk te voor schijn te halen!

Aardbei

De aardbei, misschien niet meteen het eerste attribuut waar je aan denkt bij trouwringen, maar toch kan het er prachtig uitzien. Aardbeien, prachtig rood, de kleur van de liefde en ook nog eens erg gezond. Maak een klein sneetje in de onderkant van de aardbei, zet de aardbei op zijn kop en duw de ring er voorzichtig in, en klaar!

Bloemen

Bloemen zijn onlosmakelijk verbonden met het huwelijk. Het bruidsboeket, de corsage, de aankleding van de locatie en het bloemstuk op de trouwauto. Stuk voor stuk zijn het onderdelen van jullie huwelijk waarbij bloemen worden gebruikt. Bloemen kunnen ook nog worden gebruikt voor het presenteren van de trouwringen. Leg twee mooie bloemen op een ringenkussentje en leg vervolgens de twee ringen in het hart van de bloemen. Of kies twee mooie grote bloemen uit, die ook zonder kussentje kunnen worden gedragen. Leg ook bij deze bloemen de ringen op het hard van de bloem en je hebt een prachtige manier waarop de ringen gepresenteerd kunnen worden.

Roofvogels

Willen jullie toch nog iets origineler zijn? Dan kunnen jullie kiezen om de ringen niet door de bruidskinderen te laten brengen, maar door een roofvogel. Dat is niet alleen leuk op de dag zelf, maar het levert ook nog eens mooie foto’s op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here