kosten bruidstaart

De prijzen van bruidstaarten variëren enorm en zijn natuurlijk niet in de laatste plaats afhankelijk van de grootte. Vaak rekenen banketbakkers daarom prijzen per persoon. Ga dan uit van ergens tussen de €2,50 en €10 per persoon.

Totaal zal een bruidstaart al snel ergens tussen de €100 en €500 kosten. Maak over de prijs goede afspraken met de banketbakker en check ook of levering inclusief is.

Tip: Geen budget voor een spectaculaire taart met etages? Een ander leuk en lekker idee is om petit fours, gebakjes of cupcakejes uit te stallen op een grote etagère. Dat ziet er net zo feestelijk uit!

Tip: Naast de gespecialiseerde banketbakkers zijn er ook veel professionele taartenbaksters die vanuit huis bruidstaarten op bestelling maken. Deze zien er vaak net zo mooi uit, smaken net zo goed, maar zijn een stuk voordeliger. Kijk voor voorbeelden eens op www.deleukstetaarten.nl.

Tip: Op zoek naar een eenvoudige en persoonlijke bruidstaart? Overweeg dan je eigen bruidstaart online te ontwerpen! Bij bijvoorbeeld de Hema kan je online je eigen taart bestellen met een persoonlijke foto, tekst en kaders voor maximaal 25 personen. Bestel er bijvoorbeeld meerdere en laat deze leuk presenteren op je feest. Zo heb je lekkere en persoonlijke taarten voor relatief weinig geld!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here