uitnodiging video

De video trouwkaart is het allernieuwste op het gebied van trouwkaarten. In de kaart zit een LCD schermpje dat jouw huwelijksaankondiging toont! Zeg nu zelf, persoonlijker dan dit kan het bijna niet. Deze huwelijksaankondiging met beeld en geluid zegt veel meer dan alleen tekst.

De techniek

Met de techniek Video In Print wordt het beeldschermpje in de kaart gemonteerd. Het schermpje is een LCD scherm ter grootte van een telefoonscherm. Dit schermpje wordt verwerkt in een dubbele trouwkaart. Door de batterij kan het filmpje vaak bekeken worden. Net zoals een telefoon kan de kaart opgeladen worden. Door deze oplaad mogelijkheid blijft de herinnering bewaard en toegankelijk. Er is één nadeel aan deze kaart: de prijs…

De prijs

Deze kaart is niet goedkoop. Op dit moment betaal je ongeveer 80 euro per kaart. Voor deze 80 euro heb je natuurlijk wel een erg bijzondere trouwkaart. Wie pas over een aantal jaar gaat trouwen heeft geluk; deze kaart wordt door de nieuwe technische ontwikkelingen steeds goedkoper. Als je binnenkort gaat trouwen is het een leuk idee om de trouwkaart alleen aan de ouders van de bruid en bruidegom te sturen. Hierdoor blijven de kosten beperkt en krijgen de belangrijkste personen in je leven een speciale kaart!

De trouwkaart van de toekomst

Ook al is deze kaart redelijk duur, het kan toch erg interessant zijn om deze trouwkaart naar je vrienden, familie of kennissen te sturen. Als je echt een persoonlijke huwelijksuitnodiging wilt sturen gaat er niks boven deze videokaart. Ook als je graag iets speciaals wilt laten zien, iets wat niet in woorden uit te drukken is, biedt deze kaart goede mogelijkheden. Heeft je aanstaande je op een speciale manier ten huwelijk gevraagd, wonen je familieleden of vrienden in het buitenland of wil je de gasten laten weten hoe gelukkig jullie zijn, het kan allemaal met deze kaart van de toekomst!

Meer leuke save-the-date filmpjes en voorbeelden van trouwkaarten vind je op onze inspiratiepagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here