uitnodiging bruiloft

In New York zijn huwelijksaankondigingen helemaal hip. In Sex and the City spitten Carry en haar vriendinnen iedere zaterdag de New York Times door voor de laatste huwelijksaankondigingen. Die aankondigingen gaan verder dan puur het gegeven dat een stel gaat trouwen. Je vindt er complete ontmoetingsverhalen, het aanzoek en uiteraard geheel op zijn Amerikaans ‘all the details’ over de meestal over-the-top bruiloft. In Nederland is het wat minder gebruikelijk, maar als je het leuk vindt kun je een huwelijksaankondiging laten plaatsen in een krant naar keuze.

Mogelijkheden

Jullie bepalen zelf wat de tekst van de huwelijksaankondiging wordt en welke informatie je wel of juist niet wilt vermelden. Desgewenst kunnen jullie ook een foto, afbeelding of bijvoorbeeld gedichtje bij het bericht laten plaatsen.
Huwelijksaankondigingen worden geplaatst onder de rubriek ‘familieberichten’ en ze verschijnen dagelijks in de krant. Alle kranten bieden mogelijkheden voor het plaatsen van deze berichten, dus je kunt het beste kiezen voor een regionale krant. Dit is goedkoper dan een landelijke krant en je bereikt er de mensen mee die je op de hoogte wilt stellen.

Willen jullie een huwelijksaankondiging plaatsen, kijk dan op de website van de krant van jullie keuze voor de mogelijkheden, de kosten en de aanlevercondities. Meestal kun je een huwelijksaankondiging plaatsen tot een dag van tevoren.

Voorbeeld huwelijksaankondiging

Hieronder vind je een voorbeeld van een huwelijksaankondiging in de krant:

Dolverliefd kondigen we ons huwelijk aan.
Met een glimlach die nooit voorbij zal gaan

Op 8 juli 2019 trouwen wij:

Sandra Pieters
Paul Lambrechts

De huwelijksvoltrekking zal om 14.00 uur plaatsvinden
in het gemeentehuis van Valkenswaard.
De kerkelijke inzegening zal aansluitend plaatsvinden
om 15.30 in de naastgelegen Sint Nicolaaskerk.

Ons adres is:
Markt 8
5154 ZS Verweggistan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here