trouwkaart

In dit artikel zie je maar liefst veertien speciale trouwkaarten die je gezien moet hebben voordat je definitief je trouwkaart gaat bestellen. Dit zijn stuk voor stuk originele ideeën, misschien zit jouw perfecte trouwkaart er wel tussen!

Uitnodiging op rol

Deze uitnodiging doet je denken aan lang gelden. De tijd waarin de jonkheren de boodschap nog ter paard kwamen brengen en voorlazen. Deze uitnodiging past perfect bij een klassiek huwelijksthema. Er is genoeg ruimte voor een leuke tekst en eventueel een afbeelding.

Houten trouwkaart

Deze houten trouwkaarten hebben een klassieke uitstraling toch passen ze ook goed bij een stijlvolle bruiloft. Is jouw thema vintage, dan zijn deze trouwkaarten helemaal perfect! De trouwkaarten zijn gedeeltelijk gemaakt van hout. De tekst op de kaart kan je zelf bedenken… laat je inspireren!

Ronde trouwkaart

Heb je altijd gedacht dat een trouwkaart alleen maar vierkant of rechthoekig kon zijn? Je ziet het nog niet vaak, maar er bestaan ook ronde trouwkaarten. Origineel en weer eens een ander vorm dan al die standaard trouwkaarten. De ronde trouwkaarten zijn 15 bij 15 centimeter en kunnen en je kan uit 14 kleuren kiezen, dan moet je perfecte kleur er wel bij zitten!

Out of the box

Als je graag out of the box denkt, je veel informatie op je trouwkaart wilt zetten of als je gewoon een originele en leuke trouwkaart wilt dan is de out of the box trouwkaart iets voor jou. Informatie over de huwelijksceremonie, het diner, de receptie, het feest en de routebeschrijving, al deze informatie kan je op deze kaart kwijt.

Mega trouwkaart

Jullie gaan trouwen en jullie hebben duidelijk voor elkaar gekozen. Iedereen die jullie mega trouwkaart ontvangt zal dat begrijpen! De megatrouwkaart is 21 bij 30 centimeter of 30 bij 42 centimeter groot. Geen enkele kaart kan jullie boodschap duidelijker overbrengen dan de mega trouwkaart.

BliQje

Trouwkaarten worden normaal gewoon in een envelop verzonden. Dit is simpel en gemakkelijk, maar zeker niet origineel en alles behalve uniek! Wil je het een keer anders aanpakken dan de rest? Verras al je huwelijksgasten dan met deze unieke trouwkaart in een blikje! Doordat de kaart in blik verstuurd wordt, moeten de gasten de trouwkaart met een blikopener openmaken. Hierdoor houd je de gasten nog iets langer in spanning! Des te groter zal de verrassing zijn!

Puzzel kaart

De puzzelkaart vergt even geduld van de ontvanger maar dan na even puzzelen ziet hij toch echt dat jullie gaan trouwen! De puzzelkaart bestaat uit 40 stukjes en is 13,5 bij 19 centimeter groot.

Theedoek als uitnodiging

Deze originele huwelijksuitnodiging is bedacht door Karen en Ben, zij cre�erden hun eigen huwelijksuitnodiging in de vorm van een theedoek. De reacties waren overweldigend, hierdoor wilden ze hun idee met iedereen delen.

Canvasbags als uitnodiging

Naast de theedoeken kun je sinds kort ook canvas-tassen vinden op de site van Karen en Ben. Deze originele uitnodigingen zijn in dezelfde stijlen te bestellen als de theedoeken.

Trouwkaart met muziek!

Een Amerikaans bruidspaar vond dat ze een nog originelere trouwkaart wilde. Ze ontwikkelden een trouwkaart die kan worden uitgevouwen tot een platenspeler.

Vintage fotorolletje als uitnodiging

Deze leuke uitnodigingen zijn bedacht door Trevor & Larissa, de fotografen van Ambient Studios, toen ze zelf gingen trouwen. Als fotograaf ben je wel verplicht om iets bijzonders te verzinnen. En dit is het resultaat:

Vingerafdruk op je trouwkaart

Een persoonlijk tintje, zonder dat het meteen duidelijk is over wie het gaat, dat was het idee dat Anna & Jason hadden voor hun trouwkaart. Met hun eigen vingerafdruk is dat wat ons betreft wel gelukt.

Een winnende combinatie

En de winnende combinatie is: de trouwdatum van Louis en Reese. Een grappige trouwkaart, die jullie gasten nog lang zullen herinneren.

Vliegticket als trouwkaart

Gaan jullie in het buitenland trouwen of hebben jullie iets met vliegen en vliegtuigen? Dan is deze trouwkaart echt iets voor jullie. Hij is helemaal ontworpen als vliegticket.

Mocht je na het zien van deze originele uitnodigingen nog meer inspiratie nodig hebben, dan verwijzen we je graag door naar onze inspiratie-pagina van Trouwkaarten en drukwerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here