videograaf bruiloft

Een videoreportage bevat alle belangrijke gebeurtenissen van jullie trouwdag. Maar de manier waarop dit in beeld gebracht wordt, kan enorm verschillen. Iedere videograaf heeft zijn eigen stijl en daarom is het verstandig niet zomaar de eerste de beste te kiezen.

Zoek op internet naar videograven of informeer in je omgeving of iemand ervaring heeft met een goede bruidsvideograaf. Het is aan te raden om altijd eerst een voorbeeld te zien van een trouwvideo. Vaak kun je overigens ook al voorbeelden van trouwfilms zien op de website van de videograaf. Op deze manier krijg een goede indruk van de stijl van de bruidsvideograaf en de kwaliteit van zijn trouwfilms.

Heb je eenmaal een geschikte trouwvideograaf gevonden, maak dan goede afspraken over wat jullie willen en natuurlijk ook over wat jullie niet willen. Het is belangrijk om jullie wensen duidelijk kenbaar te maken aan de trouwvideograaf.

Ter inspiratie: verschillende videoreportages.

Tip: Spreek met de cameraman(nen) af dat ze proberen zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven en enkel spontane opnamen maken. Niemand zit te wachten op een geregisseerde film waarin op commando gelachen of geproost wordt. De charme van een trouwfilm zit juist vaak in de spontaniteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here